blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Το Sports Excellence στη Βέροια - Κοινές δράσεις με το "Εν Σώματι Υγιεί"

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Το Sports Excellence στη Βέροια - Κοινές δράσεις με το "Εν Σώματι Υγιεί"

Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας (Sports Excellence) του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην προπόνηση του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας


Στα πλαίσια των επισκέψεων του στα Σχολεία Ειδικής Αγωγής της Ημαθίας

Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας (Sports Excellence) της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες κάποιες από τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής της Ημαθίας, στα πλαίσια της εγκεκριμένης δράσης από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού “Πρόγραμμα Άσκησης για Παιδιά με Αναπηρία”, ώστε να προβεί σε αξιολόγηση των κινητικών δεξιοτήτων των μαθητών και των μαθητριών και να κάνει συμπεριληπτικές δράσεις με αθλητικά σωματεία της περιοχής. 

Στα πλαίσια των συμπεριληπτικών δράσεων, η ομάδα του Sports Excellence, επισκέφτηκε το "Εν Σώματι Υγιεί" στην προπόνηση της Τετάρτης 22/05, στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο,  ώστε από κοινού και με τους μαθητές των ειδικών σχολείων που είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το χώρο, να πραγματοποιήσουν δράσεις συμπερίληψης στα παραολυμπιακά αθλήματα του Boccia και της Επιτρ. Αντισφαίρισης. 



Την Πέμπτη 23/05, η ομάδα του Sport Excellence επισκέφτηκε για αντίστοιχες συμπεριληπτικές δράσεις, την προπόνηση του Α.Σ.Ε.Α. Νάουσας, με το οποίο συνεργάζεται το σωματείο μας, στο "Λάππειο" 1ο Γυμνάσιο Νάουσας.

Η ομάδα έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη από τις συνθήκες που συνάντησε και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν άριστο! 

 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.