blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Επίσκεψη του "Εν Σώματι Υγιεί" στο ΚΔΑΠ μεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο"

Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Επίσκεψη του "Εν Σώματι Υγιεί" στο ΚΔΑΠ μεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο"

Επίσκεψη του "Εν Σώματι Υγιεί" στο ΚΔΑΠ μεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο"

Για γνωριμία με τα παραολυμπιακά αθλήματα μέσω βιωματικών δράσεων

Άλλο ένα ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία επέλεξε το "Εν Σώματι Υγιεί" και την τεχνογνωσία που διαθέτει, για να "μυήσει" τους ωφελούμενους του στα παραολυμπιακά αθλήματα μέσω στοχευμένων βιωματικών δράσεων. 
   Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, επισκέφτηκε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης που διατηρεί στην οδό Βηθυνίας 30 στην Κάτω Τούμπα το Σώμα Φίλων ΑμεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο" αποδεχόμενος την πρόσκληση της Διοίκησης και της γυμνάστριας του ΚΔΑΠ κ. Φράγκου. 

   Μεταξύ άλλων, οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία, να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στα παραολυμπιακά αθλήματα του Goalball, του Ποδοσφαίρου Τυφλών και να προσομοιώσουν τις κινήσεις ενός αθλητή με αναπηρία όρασης. Την τιμητική του είχε το boccia, το οποίο εξασκήθηκε από όλους τους ωφελούμενους και η επίσκεψη έκλεισε με αγώνα μεταξύ των ωφελούμενων και των εκπαιδευτών τους! Τέλος, τα δύο σωματεία συμφώνησαν για κοινές δράσεις ευαισθητοποίησης και συμπερίληψης στο μέλλον.

   Ευχαριστούμε πολύ το Σώμα Φίλων ΑμεΑ "Δράση για το Κάτι Άλλο" για την πρόσκληση και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο θεάρεστο έργο τους!!











 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.