blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Κώστας Φερφέλης

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Κώστας Φερφέλης

Ομοσπονδιακός Προπονητής Στίβου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ ο Κώστας Φερφέλης


Ανέλαβε καθήκοντα ο συνεργάτης προπονητής του "Εν Σώματι Υγιεί"

   Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, συμπληρωματικές αναθέσεις καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών σε Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στο Δημόσιο ως μόνιμοι. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο συνεργάτης προπονητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας κ. Φερφέλης Κωνσταντίνος. 

   Ο έμπειρος προπονητής στίβου, με καταγωγή από το Νομό Πέλλας, έχει διατελέσει και στο παρελθόν Ομοσπονδιακός Προπονητή. Αθλητής του έχει κατακτήσει μετάλλιο σε Παρολυμπιακούς Αγώνες (Αναστάσιος Τσίου, 3η θέση Σφαιροβολία F57, Beijing2008), ενώ πλέον προπονεί τους αθλητές του σωματείο μας Ντίσιο Νικόλαο-Ραφαήλ και Ζαφειρίου Αφροδίτη που έχουν ενταχθεί από πέρυσι στον Εθνικό Σχεδιασμό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. Επίσης είναι επικεφαλής προπονητής του σωματείου ΑΟΣ "ΠΕΛΛΑ" που ανήκει στον ΣΕΓΑΣ.

Συγχαίρουμε τον κ. Φερφέλη και του ευχόμαστε καλή θητεία και πολλές επιτυχίες! 


Φερφέλης Κωνσταντίνος

Ο προπονητής με τους αθλητές του Ζαφειρίου και Ντίσιο




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.