blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: EURO Amp Football 2021

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

EURO Amp Football 2021

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων 
Αναβολή για ένα χρόνο



   Αναβολή και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κρακοβία της Πολωνίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η νέα ημερομηνία που αποφασίστηκε απο κοινού απο την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, την Πολωνική Ομοσπονδία και τις αρχές τις πόλης της Κρακοβίας, είναι 12-19 Σεπτεμβρίου 2021.
   Στην ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή αναφέρει πως "ελπίζει την επόμενη χρονιά να διεξαχθεί ένα μεγάλο τουρνουά, με όλες τις χώρες, γεμάτα στάδια και φανταστική ατμόσφαιρα".

   Να θυμήσουμε ότι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχουν προκριθεί 16 ομάδες, ανάμεσα τους και η Εθνική μας Ομάδα (γ' γκρουπ δυναμικότητας), η οποία έχει κληρωθεί στον Β' Όμιλο με αντιπάλους τις εθνικές ομάδες της Αγγλίας, της Γαλλίας και του Αζερμπαϊτζάν. 


Δείτε περισσότερα από το επίσημο site της διοργάνωσης --> http://ampeuro.com/en/
#AmpEURO2020 #AmpEURO2021 #AmpFootHellas #veriaparalympics 


H κλήρωση των Ομίλων του Euro2021

Η Εθνική μας Ομάδα με τον "δικό μας" Αριστείδη Γίδαρη, αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" στη σύνθεσή της (κάτω, πρώτος από δεξιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.