blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπονήσεων Αθλητών με Αναπηρίες

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπονήσεων Αθλητών με Αναπηρίες

Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπονήσεων Αθλητών με Αναπηρίες 

 

 


Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, που είναι αρμόδια για τα Αθλητικά Σωματεία Ατόμων με Αναπηρίες, τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Προπονήσεων των Αθλητών και Αθλητριών με Αναπηρίες που προπονούνται και αγωνιζόνται τόσο σε Ατομικά, όσο και Ομαδικά Παραολυμπιακά Αθλήματα, μετά και την επανέναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων βάσει και της ΚΥΑ 17/5/2020
   
Προϋπόθεση για την ασφαλή έναρξη της αθλητικής δραστηριότητας αποτελεί η συμπλήρωση του ιατρικού ιστορικού και η χορήγηση της αντίστοιχης βεβαίωσης τόσο στον αθλητή/τρια όσο και λοιπό υποστηρικτικό προσωπικό. 


Τα έντυπα προς συμπλήρωση μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της ΓΓΑ και στην ενότητα Αθλητισμός & COVID-19, μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες. 

Όσον αφορά το δικό μας σωματείο, με τους αθλητές του Στίβου (ανοικτό γήπεδο) και Boccia/Επιτραπέζια Αντισφαίριση (κλειστό γήπεδο), θα επικοινωνήσουν  προπονητές τους, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν και αυτοί σταδιακά στις προπονήσεις 

Δείτε ΕΔΩ τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τα Ατομικά Αθλήματα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Δείτε ΕΔΩ τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τα Ομαδικά Αθλήματα της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Κατεβάστε από ΕΔΩ την Ιατρική Βεβαίωση που πρέπει να προμηθευτούν όλοι οι αθλητές.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.