blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ηφαιστειάδα 2019-Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Ηφαιστειάδα 2019-Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ



"Ηφαιστειάδα 2019": Διεθνές Τουρνουά Goalball 


22-24/11/2019, Κλ. Γυμν. Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη 




   Η αντίστροφη μέτρηση για το Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ στη Θεσσαλονίκη έχει αρχίσει… Από τις 22 έως και τις 24 Νοεμβρίου, 8 ομάδες από 7 διαφορετικές χώρες δίνουν ραντεβού στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Εγνατίας 156), όπου θα λάβουν μέρος στην "Ηφαιστειάδα 2019". 
   Η διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη της Θεσσαλονίκης καθώς διεξάγεται για 16η χρονιά, έχει αγκαλιαστεί θερμά από τους φίλους του αθλήματος σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά και από το κοινό της πόλης. Δεν είναι τυχαίο πως συγκαταλέγεται στις σπουδαιότερες διοργανώσεις του αθλήματος διεθνώς. 
  
   Διοργανωτής είναι ο Α.Σ. Τυφλών "ΗΦΑΙΣΤΟΣ", από τον οποίο ουσιαστικά άρχισε να αναπτύσσεται το άθλημα στη χώρα μας από τον Ιούνιο του 2001. Μάλιστα, ο ΄Ήφαιστος, ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που εκπροσώπησε επίσημα τη χώρα μας σε Διεθνές τουρνουά του εξωτερικού, το Δεκέμβριο του 2002 στη Μαδρίτη. 

   Λίγο μετά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γκόλμπολ, θα δώσει και πάλι το παρών, υποσχόμενη πλούσιο θέαμα, πλάι σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του αθλήματος διεθνώς.

Συμμετέχουν οι ομάδες:

Α’ Όμιλος: Ρουμανία, Αίγυπτος, Sport Λειψίας, Ηφαιστος,
Β’ Όμιλος: Ελλάδα, Zora Πράγα, ASD Blind Hawks Trento, Waalwijk

Πηγή: life-events.gr








Ρεπορτάζ από το περσυνό τουρνουά:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.