blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Παραολυμπιακή Ημέρα στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Παραολυμπιακή Ημέρα στο Γυμνάσιο Μακροχωρίου

Τρίτη 14/05/2019: Παραολυμπιακή Ημέρα στο Γυμνασίο Μακροχωρίου στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας

 

   Μια άκρως επιτυχημένη παρουσίαση Παραολυμπιακών Αθλημάτων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/05/2019 στο Γυμνάσιο Μακροχωρίο, στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας. Η παρουσίαση έγινε εξ ολοκλήρου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Βέροιας, από τον ιδρυτή του "Εν Σώματι Υγιεί", κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου, Καθ. Ειδικής Φ.Α., με την ιδιότητα του Προπονητή ΑμεΑ και εκπροσώπου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ για τα σχολεία Α' Βαθμιας και Β' Βαθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής για το σχολικό έτος 2018-2019. 
   Στο πρώτο μέρος ο κ. Καραϊωσήφ μίλησε στους μαθητές γενικά για τον προσαρμοσμένο αθλητισμό και τον αγωνιστικό αθλητισμό των ΑμεΑ, για τις διαφορές μεταξύ Ολυμπιακών και ΠαραΟλυμπιακών Αθλημάτων, τον τρόπο πρόκρισης και την φαρμακοδιέγερση. 

   Στο δεύτερο μέρος, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία μέσα από βιωματικές δράσεις να γνωρίσουν ορισμένα παραολυμπιακά αθλήματα, όπως το boccia, το Goalball, το Ποδόσφαιρο Τυφλών, το Volley Καθιστών και το Μπάσκετ σε Αμαξίδιο.

Ευχαριστούμε πολύ τον γυμνασιάρχη κ. Μπίκο και τον Εκπαιδευτικό Φ.Α του σχολείου κ. Κελεπούρη Αντώνη για την πρόσκληση. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Προσομείωση Μπάσκετ σε Αμαξίδιο

Προσομείωση Μπάσκετ σε Αμαξίδιο

Ποδόσφαιρο Τυφλών

Ποδόσφαιρο Τυφλών

Goalball

Goalball

Boccia

Boccia

Προσθήκη λεζάντας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.