blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων: Στη Ρόδο για διεθνή φιλικά με το Βέλγιο

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων: Στη Ρόδο για διεθνή φιλικά με το Βέλγιο

Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων: 

Στη Ρόδο η Εθνική Ελλάδος για διεθνή φιλικά με το Βέλγιο

Τριπλή Ημαθιώτικη παρουσία




   Το διήμερο 11 και 12 Μαΐου 2019, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε  δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες, διαφορετικούς από τους συνηθισμένους, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Βελγίου ακρωτηριασμένων ποδοσφαιριστών. Το Σάββατο στις 17:00  και την Κυριακή στις 11:00, στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. 
   Η Amputee Football Hellas είναι η ομάδα ποδοσφαιριστών με ακρωτηριασμό και αποτελεί το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια της στο νησί της Ρόδου με αντίπαλο αυτής του Βελγίου, σε μια διήμερη εκδήλωση «Σαββατοκύριακο Αγάπης και Αλληλεγγύης», που διοργανώνει ο ΔΟΠΑΡ με την υποστήριξη της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
   Η Amputee Football Hellas, η οποία ξεκίνησε την προσπάθεια της το 2016, έχει κάνει άλματα, είναι κοινωνός της διαρκούς προσπάθειας, της θέλησης στον αθλητισμό και στη ζωή και προωθεί μηνύματα ισότητας και ένταξης των ατόμων και αθλητών με αναπηρία στη χώρα μας. Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου καλείόλα  τα σωματεία της δύναμης της, με τις ακαδημίες τους να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.    

   Η παρακολούθηση αυτών των αγώνων προσφέρει τα  σημαντικότερα μηνύματα του αθλητισμού όπως σεβασμός στον άνθρωπο, συμμετοχή, ομαδικότητα , δίκαιο παιχνίδι, αλληλεγγύη, ευγενής άμυλα και δύναμη ψυχής. Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτών των αθλητών!
   Είναι η 2η φορά που γίνεται αγώνας τέτοιου είδους στην Ελλάδα. Η πρώτη φορά ήταν τον περασμένο Ιούνιο, όπου η Εθνική μας Ομάδα αντιμετώπισε την Αγγλία, στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο στην Κηφισιά.



Τριπλή παρουσία από την Ημαθία. 

  Στην αποστολή της Εθνικής μας Ομάδας συμμετέχει και ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, Γίδαρης Αριστείδης από τον Στενήμαχο Ναούσας. Τον αγώνα θα διευθύνουν (όπως κ τον αντίστοιχο αγώνα πέρυσι) οι ημαθιώτες Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος. 


Ο ποδ/στης Γίδαρης Αριστείδης, αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί"


Οι κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος, που θα διευθύνουν τους αγώνες




Πηγή: 12sports.gr


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.