blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ζωντανά στο Radio Marconi 96,1 FM

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Ζωντανά στο Radio Marconi 96,1 FM

Ζωντανά στο Radio Marconi 96,1 FM 

o ιδρυτής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

 

την Κυριακή 17/03/2019, 11.00-13.00 στην εκπομπή "Αραμπέ & Βουζαβέ" 


   Ζωντανή τηλεφωνική παρουσία στην εκπομπή "Αραμπέ & Βουζαβέ", της Γεωργίας Παράσχου, Μουσικοπαιδαγωγού, θα έχει την Κυριακή το πρωί μεταξύ 11πμ και 1μμ ο ιδρυτής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος   , ο οποίος με την ιδιότητα του Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής θα κληθεί να αναλύσει στο ραδιοφωνικό κοινό, τη σημασία της πρώιμης παρέμβασης και την αναγκαιότητα της άσκησης στα παιδιά με νοητική υστέρηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down την ερχόμενη Πέμπτη 21/3. Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων ζωντανά από τους ακροατές. Στη συνέχεια της εκπομπής θα αναφερθούν ζητήματα που άπτονται στον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό, αλλα και την πορεία και τις δράσεις του "Εν Σώματι Υγιεί" από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα. 


Το Radio Marconi 96,1 F.M. εκπέμπει από το Βόλο, ωστόσο μεταδίδεται ζωντανά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του σταθμού --> www.e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.