blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση

Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση 



   Με την παρούσα ανάρτηση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την εταιρεία TOSOH ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε. που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία χημικών και εδρεύει στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, για τη σημαντικότατη χρηματική ΔΩΡΕΑ προς το Σωματείο μας για την ενίσχυση της προετοιμασίας και των αγώνων του αθλητή μας Πετράκη Κωνσταντίνου προκειμένου να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει. 
   Τέτοιες ενέργειες αποτελούν "φιλί ζωής" για τα Αθλητικά Σωματεία, πόσο δε μάλλον για τα Αθλητικά Σωματεία Ατόμων με Αναπηρίες. 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του "Εν Σώματι Υγιεί"

Η Πρόεδρος

Γούσια Ευαγγελία


Η Tosoh Ελλάς Α.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1973 με την επωνυμία Tekkosha Ελλάς Α.Β.Ε. από τις ιαπωνικές εταιρίες Tekkosha και Mitsubishi Corporation, με συμμετοχή στο μετοχικό της κεφάλαιο 65% και 35% αντίστοιχα.

Το 1987, στο πλαίσιο της νέας ταυτότητας της μητρικής εταιρίας, μετονομάστηκε και, μέχρι σήμερα, φέρει την επωνυμία του ιαπωνικού ομίλου Τosoh Corporation, ενός από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως παραγωγούς και προμηθευτές ανόργανων χημικών, πετροχημικών και εξειδικευμένων υλών.
Με έδρα τη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, λειτουργεί από το 1976 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή Ηλεκτρολυτικού Διοξειδίου του Μαγγανίου, εμπορικά γνωστού ως E.M.D., ενός εξειδικευμένου χημικού προϊόντος, που αποτελεί το βασικό συστατικό των ξηρών στοιχείων (μπαταρίες).
Όραμά της Tosoh Ελλάς είναι να αποτελούνε υποδειγματικό μοντέλο βιομηχανίας, να είναι πρωτοπόροι και περήφανοι για την εταιρία τους.
Η ποιότητα σημαίνει σεβασμός στον πελάτη και μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του, με τρόπο που να εξασφαλίζεται η προστασία του περιβάλλοντος και η εξοικονόμηση φυσικών πόρων.
Με την πεποίθηση ότι τα παραπάνω είναι κυρίαρχοι αναπτυξιακοί παράγοντες έχουνε δεσμευτεί για την εφαρμογή των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβάλλοντος, ISO 9001 και ISO 14001. Δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα για την τήρησή τους και βελτιωνόνται συνεχώς για την επίτευξη των στόχων που διαγράφουν.
Στην Tosoh Ελλάς έχουν διαμορφώσει τη μονάδα τους με τρόπο που να είναι επισκέψιμη για εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς σκοπούς:
  • Διαθέτουν το χώρο και το προσωπικό μας για ξεναγήσεις μαθητών και φοιτητών στον τομέα της παραγωγής και στις αντιρρυπαντικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου.
  • Φιλοξενούν τακτικά Έλληνες και ξένους φοιτητές για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης.
  • Διαθέτουν τον εργαστηριακό εξοπλισμό μας για την εκπόνηση διπλωματικών εργασιών, μεταπτυχιακών και άλλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 
  • Διοργανώνουν ενημερωτικές εκδηλώσεις, που απευθύνονται τόσο στο προσωπικό μας, όσο και στους πολίτες της κοινότητας, σε θέματα ανακύκλωσης και γενικότερου περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. 
Στην ποικίλη δράση τους ενδεικτικά περιλαμβάνονται δωρεές σχολικού υλικού και εργαστηριακού εξοπλισμού σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η οικονομική υποστήριξη πολιτιστικών διοργανώσεων, αθλητικών σωματείων και τοπικών συλλόγων, η εμπλοκή στις δράσεις του Δήμου για τη βελτίωση των υποδομών του, δενδροφυτεύσεις κ.ά.

Tosoh Hellas A.I.C. 57022, Sindos Thessaloniki, Greece Tel: +30-2310-717800 Fax: +30-2310-717840 E-mail: tosoh@tosoh-hellas.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.