blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 6ος ο Πετράκης στο Asian Cup του Dubai // 6η και 7η θέση στους δυο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

6ος ο Πετράκης στο Asian Cup του Dubai // 6η και 7η θέση στους δυο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

6ος ο Πετράκης στο Asian Cup του Dubai // 6η και 7η θέση στους δυο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου

 


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, στην πρεμιέρα των φετινών αγώνων Parasnowboard. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στην στεγασμένη τεχνητή πίστα Ski Dubai Relative.

6ος  στο Asian Cup 


   Την Τρίτη 6 Νοέμβρη διεξήχθη ο πρώτος αγώνας για το Asian Cup και ο Κωνσταντίνος κατετάγη 6ος στο Banked Slalom (οι αθλητές αγωνίζονται μόνοι, με αντίπαλο το χρόνο. Σε δύο κούρσες, ο καλύτερος χρόνος λαμβανεται υπόψη). Με τους βαθμούς που συγκέντρωσε, κατάφερε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολούθησαν.




7ος και 6ος στο World Cup 
   Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοέμβρη, διεξήχθησαν οι 2  πρώτοι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ίδια πίστα (ParaSnowboard World Cup: Σειρά αγώνων σε διάφορες χώρες, όπου οι αγωνιζόμενοι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.). Στον πρώτο αγώνα ο Κωνσταντίνος Πετράκης κατετάγη 7ος και σήμερα το πρωί (8/11) στον δεύτερο αγώνα της σειράς, κατετάγη 6ος βελτιώνοντας τον προσωπικό του χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην κατηγορία SB-UL (Snowboard Upper Limb) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 22η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης (Ranking List). 
Σειρά τώρα έχει η συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο European Cup/World Cup που θα διεξαχθούν πάλι σε τεχνητή πίστα στο Landgraaf της Ολλανδίας το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου. 

Η ελληνική απόστολή επιστρέφει αύριο το πρωί (09/11) στη Βέροια.







Χορηγός της προσπάθειας του αθλητή μας: ΤEDESCO A.E.











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.