blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 3 Δεκεμβρίου 2018

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 3 Δεκεμβρίου 2018



Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο στις 3 Δεκεμβρίου 2018

 


    Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.ΑμεΑ) και οι φορείς μέλη της, ενόψει της Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιήσουν Παν-αναπηρικό Συλλαλητήριο, την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη 2018, στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα .
   Η ΕΣΑμεΑ και οι φορείς – μέλη της διεκδικούν τη λήψη συντονισμένων μέτρων και στοχευόμενων πολιτικών, με στόχο την προστασία των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. Το αναπηρικό κίνημα διατρανώνει τη θέση του «Φτάνει πια!» στις διακρίσεις και διεκδικεί την ορατότητα στους νόμους, στις πολιτικές, στην ίδια την κοινωνία. 
   Αυτή την ημέρα  το αναπηρικό κίνημα της χώρας προσκαλεί την ΕΑΟΜ - ΑμεΑ να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και να ενώσει τη φωνή της με τον αγώνα και τη φωνή των ατόμων με αναπηρία.   

   Σας καλούμε να στηρίξετε τον αγώνα μας στο συλλαλητήριο ενάντια στην κρίση, στη φτωχοποίηση και την κοινωνική απομόνωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους. Με τη βεβαιότητα της έμπρακτης στήριξή σας, αναμένουμε την απάντησή σας το συντομότερο δυνατό.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.