blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaBadminton για τον Πετρόπουλο Στράτο!

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaBadminton για τον Πετρόπουλο Στράτο!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ParaBadminton 2018

Κομοτηνή, 7 Ιουλίου 2018

2η θέση για τον Πετρόπουλο του "Εν Σώματι Υγιεί" στην κλάση SL3-4

 


  Άλλο ένα μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ για το σωματείο μας και πρώτο στο άθλημα του ParaBadminton (Αντιπτέριση ΑμεΑ). Ο αθλητής μας Πετρόπουλος Ευστράτιος, αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο 7/7 στην Κομοτηνή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση την κλάσης SL3-4 ορθίων. Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 11 αθλητές από 5 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, τα τοπικά σωματεία ΑμεΑ "Ηρόδικος" και "Περπατώ" και ο Δήμος Κομοτηνής. Τον αθλητή μας συνόδευσε στους αγώνες ο υπεύθυνος προπονητής του σωματείου μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος. Να θυμήσουμε ότι στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο αθλητής μας Καραγιάννης Θωμάς, αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού λόγω έλλειψης συμμετοχών.
   Η επιτυχία του αθλητή μας επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το σωματείο μας με 14 συνολικά Πανελλήνιες Νίκες σε 4 διαφορετικά παραολυμπιακά αθλήματα. 

Αποτελέσματα και Φωτογραφίες

Πετρόπουλος - Ποτουρίδου (Α.Σ. ΑμεΑ "Κότινος" Αλεξ/πολης) = 2-0 (21-18 / 21-16)
Πετρόπουλος - Χατζηκυριάκος (Π.Α.Σ.Κ.Α.) = 0-2 (19-12 / 12- 21)


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καθοδόν

Classification procces

Βόλτα στην Κομοτηνή








Κλεστό Γυμναστήριο Κομοτηνής


Πετρόπουλος Vs Ποτουρίδου (Κότινος Αλεξ/πολης)
















Πετρόπουλος - Χατζηκυριάκος (Π.Α.Σ.Κ.Α.)


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.