blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ακόμα μια μεγάλη φιλανθρωπική κίνηση από τον Διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη !

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Ακόμα μια μεγάλη φιλανθρωπική κίνηση από τον Διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη !

 Μεγάλη φιλανθρωπική κίνηση από τον Διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη !



    Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης είναι από τους διαιτητές που διακρίνονται για τις φιλανθρωπικές τους ευαισθησίες…Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αναλαμβάνει φιλανθρωπική δράση, δείχνοντας ότι πρώτα από όλα είναι άνθρωπος και μακάρι το παράδειγμά του να βρει μιμητές, όχι μόνο από το χώρο της διαιτησίας.  Η αρχή έγινε πριν από πέντε χρόνια, όταν ο ρέφερι της Σούπερ Λίγκας δώρισε μια διαιτητική αμοιβή (σ.σ. 1.500€) στο "Χαμόγελο του Παιδιού" (2013), ακολούθησε η "Λάμψη" (2014) και η ΕΛΕΠΑΠ (2015) και Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" (2016). Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης δώρισε σήμερα την αμοιβή του από τη συμμετοχή στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 1-1 (φωτο 2) που διεξήχθη στις 28 Ιανουαρίου 2018 και είναι το τελευταίο, μέχρι το επόμενο, που διηύθυνε στη Σούπερ Λίγκα, στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ", που βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου ο Πραξιτέλης είναι πλέον μόνιμος κάτοικος.  Τέτοιες κινήσεις είναι αξιέπαινες και ελπίζουμε να βρει μιμητές. Η δωρεά εντάσσεται στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον Αυτισμό, ενόψει της Παγκόσμια Ημεράς Αυτισμού την ερχόμενη Δευτερά 2 Απριλίου. 


   Ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης τα τελευταία χρόνια τρέχει με άλλους ρέφερι σε αγώνες αποστάσεων (βλ. Εν Σώματι Υγιεί – Running Team), δείχνοντας ότι κάθε ρέφερι είναι ταυτόχρονα, για να μην πούμε πρώτα από όλα και αθλητής,  έτσι όπως τους θέλει και η ΟΥΕΦΑ, απέχοντας κατά πολύ από το μοντέλο του μονόχνοτου διαιτητή..
Την  Κυριακή 1 Απριλίου το πρωί, θα συμμετέχει με την ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" στον Δρόμο 10.000 ως επικεφαλής της Referee Team

Από το facebook της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου "Ελπίδα"
Φωτό 2


Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα, Μάρτιος 2015: Η ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.