blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης 

Εθνική Ελλάδος Αστέγων - Νίκη Βόλου

Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, Πανθεσσαλικό Στάδιο 

 

 

*Τα έσοδα θα διατεθούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου

Στρογγυλή ..Αλληλέγγυα Σκέψη !
Ο Αθλητισμός έχει την Δύναμη να Αλλάξει τον κόσμο, να Εμπνεύσει, να Δώσει Κίνητρο & Ελπίδα σε Μικρούς και Μεγάλους, να Ενώσει τους Ανθρώπους !
   Ενόσω επικρατεί επικίνδυνη Όξυνση Κόντρας Συμφερόντων στο Ελληνικό Πρωτάθλημα & Ξεπερνώντας τις Παθογένειες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, σε μία Προσπάθεια Εξυγίανσης του Κλίματος μέσω της Κοινωνικής προσφορά, διοργανώνεται Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας Αλληλεγγύης από την Ομάδα της Νίκης Βόλου, με φιλοξενούμενους την Εθνική Ομάδα Αστέγων που υποστηρίζεται από το Περιοδικό Δρόμου Shedia, στο Πανθεσσαλικο Σταδιο Βόλου, τη Μεγάλη-Δευτέρα 2 Απριλίου, στις 4 μ.μ. υπό τη διοργάνωση της La petite Cantine Project DrinksCoffe & Food Κοιν Σ Επ-Κοινωνικής & Συλλογικής Ωφέλειας


    Σκοπός του Αγώνα είναι η Ευαισθητοποίηση του Ευρύτερου Κοινού, ενώ Στόχος του Αγώνα είναι να Λειτουργήσει το Ματς ως Πλατφόρμα Συγκέντρωσης Πόρων για την Υλοποίηση των Στόχων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Βόλου.

Αλληλεγγύη, Αθλητισμός & Κοινωνική Προσφορά !




Ποιά είναι η Εθνική Ομάδα Αστέγων; 

    Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Αστέγων είναι μια Κοινωνική Πρωτοβουλία, με τον τίτλο «Γκολ στη Φτώχεια» & θα Είναι Κοντά μας τη Μ. Δευτέρα 2/4, στις 4 μ.μ.
    Στόχος της είναι η Κοινωνική (Επαν)Ένταξη Συμπολιτών μας & η Υποστήριξη Ευπαθών ομάδων Συμπολιτών μας, η Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση & εν τέλει, η Κινητοποίησή Ενάντια σε Κάθε Μορφή Κοινωνικού Αποκλεισμού. Άνθρωποι Όλων των Ηλικιών & των 2 Φύλων που ζουν Κάτω από το Όριο της Φτώχειας, Άστεγοι, Άτομα που Ήταν Εξαρτημένα από Ψυχοτρόπες ουσίες και Πρόσφυγες, είναι οι 3 Κατηγορίες που βρίσκονται στο Επίκεντρο της Πρωτοβουλίας.
    Η Εθνική Ομάδα Αστέγων συμμετέχει κάθε χρόνο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Homeless World Cup, www.homelessworldcup.org). Πρόκειται για έναν Κορυφαίο Ποδοσφαιρικό, μα Πρωτίστως Κοινωνικό Θεσμό, που καθιερώθηκε µε πρωτοβουλία του Διεθνούς Δικτύου Εφηµερίδων Δρόµου (International Network of Street Papers) & έχει, μεταξύ άλλων, την Υποστήριξη της UEFA και του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών(ΟΗΕ).
http://shedia.gr








Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου

Νίκη Βόλου

   Ο Ελληνισμός της ΜικρΑσίας έδωσε Αγώνες σ’ όλους τους Στίβους της Ζωής & Πέτυχε αυτή η Γερή Ράτσα Μεγάλες Προκοπές. Λάτρεψε & Υπηρέτησε ιδιαίτερα το Αθλητικό Ιδεώδες. Οι φλόγες του Ολέθρου, η Προσφυγιά, ο Αγώνας για Επιβίωση Δεν Κατόρθωσαν να Σβήσουν την Αγάπη για τον Αθλητισμό !
    Οι ΜικρΑσιάτες, όπως & σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στο Βόλο Ορμούν & πάλι Απτόητοι στους Στίβους & στα Γήπεδα ..& όταν αυτά δεν υπάρχουν, στις Αλάνες, για να Παίξουν Ποδόσφαιρο με μια μπάλα πάνινη.
    Μετά από πολλές συζητήσεις & διαφωνίες για την Ονομασία & λόγω του ότι η «Νίκη» ήταν το Έμβλημα του «Πανιωνίου Σμύρνης» Αποφασίστηκε να δοθεί το όνομα «Νίκη» στην Ομάδα, που Εξέφραζε Συνολικά τον Ιδεολογικό & Ψυχικό Κόσμο των Προσφύγων.
   Η Niki Volou FC (Official) - ΠΑΕ Νίκη Βόλου μετρά 94 Χρόνια Ιστορίας, Διατηρώντας  Αναλλοίωτες τις Αξίες & τα Ιδανικά του Αθλητισμού & του Πολιτισμού που μας Διακατέχουν.
Στόχος ένα Ποδόσφαιρο Χωρίς Βία, Καθαρό από Κάθε Σκιά που Πλήττει την Αξιοπιστία του, ένα Ποδόσφαιρο Αλληλοσεβασμού, Τίμιο & Δίκαιο, που θα Εμπνεύσει τα Νέα Παιδιά σε όλη την Ελλάδα να Αγωνίζονται με Ήθος, Μακριά από Αναβολικά. Ένα Ποδόσφαιρο που θα μπορεί & Πάλι να είναι Γιορτή, για Όλους.
   Όλος ο Φίλαθλος Κόσμος της Μαγνησίας, & Όχι Μόνο, Καλείται να Στηρίξει αυτή την Προσπάθεια, τη Μεγάλη Δευτέρα 2/4, στις 4 μ.μ. στο Πανθεσσαλικο Σταδιο

https://www.nikifc.gr/






Τα εισιτήρια του αγώνα:  


Έτοιμα & ήδη ξεκίνησαν να Μοιράζονται τα Εισιτήρια για τον Αγώνα Νίκη Βόλου Vs Εθνική Ομάδα Αστέγων,Φιλικός Αγώνας,Μ.Δευτέρα 2/4
Τιμή Εισιτηρίου 4.00 ευρώ
Τα Έσοδα θα Διατεθούν στο Σχολείο Εεεεκ Βολου για τον Μεγάλο τους Στόχο, την Αγορά ενός Λεωφορείου για τη Μετακίνηση των Μαθητών.
Σημεία Προπώλησης (από σήμερα 23/3 έως & 2/4) :
* Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Μαθητών Σχολείου Εεεεκ Βολου
Στράτη Μυριβήλη 1, Ν. Ιωνία, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421081961

* La petite Cantine Project DrinksCoffe&Food Κοιν Σ Επ
Πυράσσου 12, έναντι Καμάρων στα Παλαιά Βόλου, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421037109

* Great
Σπυρίδη 30, Nakos Center, 1ος όροφος, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421037937

* 40 bar & coffee lab
Κουμμουνδούρου 40, Τηλ/νο Επικοινωνίας 698 710 6607

* Forthnet & Nova Βόλου
Καρτάλη Γεωργίου 106 & Ιωλκού, Έναντι Δικαστηρίων, Τηλ/νο Επικοινωνίας 24210 97588

* REMAX Δομή Βόλος
Σκενδεράνη 2, Τηλ/νο Επικοινωνίας 2421 020008

& φυσικά την Ημέρα του Αγώνα, στις 2/4 στα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικο Σταδιο





   Το Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, θα στηρίξει τον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης, δίνοντας το παρών για ακόμα μια φορά σε μια μεγάλη αθλητική και φιλανθρωπική διοργάνωση. Παρούσα η Πρόεδρος Γούσια Ευαγγελία, με καταγωγή από το Βόλο καθώς και ο ιδρυτής Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και το μέλος Τσάγγαρης Γεώργιος, που με την ιδιότητα τους ως Διαιτητές Ποδοσφαίρου, θα διευθύνουν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.