blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ημερίδα με θέμα την "Βελτίωση της Προσβασιμότητας"

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ημερίδα με θέμα την "Βελτίωση της Προσβασιμότητας"

Ημερίδα με θέμα την "Βελτίωση της Προσβασιμότητας" 

από τον Α.Σ. ΑμεΑ "ΔιαφοροΖΩ" - Σάββατο 09/12/2017




   Ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων σε συνεργασία με το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας και τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ "ΔιαφοροΖΩ" διοργανώνουν Ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο "Βελτίωση της Προσβασιμότητας στην Καλαμάτα".

Τη διοργάνωση και το συντονισμό της ημερίδας επιμελείται ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, Διδάκτωρ Πολιτικός ΕΜΠ, Συγκοινωνιολόγος, Ειδικός Γραμματέας ΣΕΣ.

Η Ημερίδα υποστηρίζεται από το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Μεσσηνίας, το Περιφερειακό Τμήμα Μεσσηνίας του Πανελληνίου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανολόγων-Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και το Κέντρο Αποκατάστασης "Διάπλαση".

Στόχος της ημερίδας είναι η αποτύπωση της υφιστάμενης κατάστασης και η ανάδειξη λύσεων για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στην Καλαμάτα.
Το πρόγραμμα της ημέρας θα έχει δύο ενότητες, με σημαντικές εισηγήσεις και τοποθετήσεις όπως παρουσιάζεται στο πρόγραμμα.
 
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 11.00πμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου REX.
 
Το Πρόγραμμα της Ημερίδας: 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.