blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3 Χρόνια Α.Σ. ΑμεΑ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας!

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

3 Χρόνια Α.Σ. ΑμεΑ "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας!

17 Νοεμβρίου 2017

 3 χρόνια Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού 

"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας! 

 

 

   Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από τη μέρα που το "Εν Σώματι Υγιεί", πήρε νομική υπόσταση με την υπ' αριθμόν 23/2014 απόφαση του Ειρηνοδικείου Βέροιας!
   Έτσι, από τις 17 Νοεμβρίου 2014 το μέχρι τότε ιστολόγιο μετατράπηκε σε αυτό που είναι σήμερα, το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού με έδρα την Βέροια. Το μοναδικό σωματείο στη Βέροια, αλλά και σε όλη την Ημαθία που έχει ως μοναδικό σκοπό τη συσπείρωση, την κοινωνική και επαγγελματική πρόοδο όλων των νέων με κινητικές και αισθητηριακές αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, μέσω ενός οργανωμένου σε επαγγελματικά πρότυπα αθλητικού πλάνου για φυσική δραστηριότητα, αναψυχή αλλά και αγωνιστικού παραολυμπιακού αθλητισμού! 
 


   Από την ίδρυση του σωματείου μέχρι σήμερα, το "Εν Σώματι Υγιεί" έχει να δείξει πλούσια κοινωνική και φιλανθρωπική δράση με συμμετοχές αρχικά σε λαϊκούς αγώνες δρόμων και δωρεές σε ευαγή ιδρύματα της πόλης μας.  Αργότερα, με την αναγνώρισή του από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (α.α.91) έχει να επιδείξει συνολικά:
  • 14 αθλητές με κινητική αναπηρία 
  • 13 μετάλλια με ισάριθμες Πανελλήνιες νίκες στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2016 και 2017 (3 χρυσά - 5 αργυρά - 5 χάλκινα)
  • 5 Παραολυμπιακά Αθλήματα (Para Table Tennis, Para Athletics, Boccia, Para Badminton και Para Snowboard)
  • 2 αποστολές στο εξωτερικό
  • 1 αθλητή κάτοχο Πανελληνίου Ρεκόρ (Κοντονής - Ακοντισμός F36)
  • 1 αθλητή στον Εθνικό Σχεδιασμό  (Καραγιάννης - Para Table Tennis)
  • 1 αθλητή σε παγκόσμια κατάταξη αγωνίσματος (Πετράκης - Parasnowboard)
ΣΚΟΠΟΣ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
ΑΘΛΗΤΕΣ




Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλο αυτά τα χρόνια. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε απτόητοι πάρα τις πολλές τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε! 

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του 
Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.