blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο και 17ο Νηπιαγωγείο Βέροιας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: Επίσκεψη στο 1ο Γυμνάσιο και 17ο Νηπιαγωγείο Βέροιας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού- Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

"Νοιώσε τη  χαρά  της  άθλησης  χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους"



Εκπαιδευτικές Επισκέψεις του "Εν Σώματι Υγιεί" στο 1ο Γυμνάσιο και 17ο Νηπιαγωγείο Βέροιας
Φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τις επισκέψεις. 


     Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οποία ορίζεται η πρώτη Δευτέρα του Οκτώβρη, το Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, δια του Προέδρου του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου Καθ. Ειδ. Φ.Α., ήταν προσκεκλημένο σε δυο σχολικές μονάδες της περιοχής μας. 


Δευτέρα 3 Οκτωβρίου - 1ο Γυμνάσιο Βέροιας

    Μαζί με την αθλήτρια του σωματείου κ. Αντωνιάδου Φωτεινή, έγινε παρουσίαση και ομιλία για τα τον προσαρμοσμένο αθλητισμό με παράλληλη προβολή βίντεο και φωτογραφιών. Η κ. Αντωνιάδου μίλησε στους μαθητές για τα προσωπικά της βιώματα ως ΑμεΑ και ως αθλήτρια μεΑ. Έπειτα οι μαθητές έιχαν την ευκαιρία να κάνουν βιωματικές δραστηριότητες με απώλεια όπτικής ανατροφοδοτησης αλλά και κινητικότητας. Επίσης έπαιξαν goalball (παραολυμπιακό άθλημα τυφλών) και boccia (φωτο σετ 1)
Ευχαριστούμε πολύ την Εκπαιδευτικό Φ.Α. ΠΕ11 του σχολείου κ. Μαρμαρά Νάνσυ για την πρόσκληση και τον Εκπαιδευτικό Τεχνολογίας ΠΕ17.04 κ. Κεβρεκίδη Γιάννη για την βοήθεια του στο στήσιμο του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.





Πέμπτη 6 Οκτωβρίου - 17ο Νηπιαγωγείο Βέροιας

   Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος ήταν προσκεκλημένος στο 17ο Νηπιαγωγείο Βέροιας, όπου μίλησε στους μικρούς μαθητές για τα ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες στον αθλητισμό των ατόμων με κινητικές, νοητικές και αισθητηριακές αναπηρίες. Στους μαθητές παρουσιάστηκαν φωτογραφίες και σκίτσα που ενθάρρυναν την ενσωμάτωση και τον μη αποκλεισμό των ΑμεΑ από την κοινωνία και τον αθλητισμό. Στο δέυτερο μέρος της επίσκεψης έγιναν παιδαγωγικά παιχνίδια στην αυλή. Ευχαριστούμε πολύ τις Εκπαιδευτικούς ΠΕ60 κ.κ. Καρασάββα Λευκή (προϊσταμένη), Σοφία Τζήμα και Μπέκη Αικατερίνη για την πρόσκληση τους (φωτο σετ 2)

Φωτογραφίες:
1.  1ο Γυμνάσιο Βέροιας






Εργασίες των μαθητών για την 3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού



Goalball

Goalball



Με τον κ. Κεβρεκιδη και την κ. Μαρμαρά



2. 17ο Νηπιαγωγείο Βέροιας


























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.