blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Εν Σώματι Υγιει" Night Out

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

"Εν Σώματι Υγιει" Night Out


"Εν Σώματι Υγιει" Night Out: Με ομοιόμορφη εμφάνιση, όπως αρμόζει σε μια αθλητική ομάδα, οι αθλητές μας -άπαντες με κινητική αναπηρία-, μαζί με τον προπονητή τους και άλλους φίλους, μια βδομάδα πριν την παρθενική μας επίσημη εμφάνιση σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ, έφαγαν και διασκέδασαν όλοι μαζί, χθες το βραδυ στην ταβέρνα "Στα Καλά Καθούμενα" στη Βέροια, μετά από πρωτοβουλία των μελών του Δ.Σ. για να τη σύσφιξη των σχέσεων και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν άλλωστε οι περισσότερες ομάδες. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά.

Μέσα στην εβδομάδα θα ακολουθήσει ανάρτηση σχετική με την μετακίνηση της ομάδας της Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, στην Αθήνα, για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ 2016. 
 

Από αριστερά: Βασιλείου Ε. - Κάπας Κ. - Αντωνιάδου Φ. - Καραϊωσήφ Α. - Κοντονής Κ. - Τσιάμης Θ. - Γαλανούδης Ε. (Απών ο Καραγιάννης Θ.Α.)






Βασιλείο Ε. - Κάπας Κ. - Αντωνιάδου Φ.
Κοντονής Κ. - Τσιάμης Θ. - Γαλανούδης Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.