blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στην Προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ αθλητής του Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας!

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Στην Προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ αθλητής του Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας!

Εθνικό Κλιμάκιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

Στην προεπιλογή για την Εθνική Ομάδα ο αθλητής μας Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης 

 

   Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ανακοίνωσε τη δημιουργία εθνικού κλιμακίου προετοιμασίας αθλητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, υπό τη μορφή Camp, ενόψει του Ανοιχτού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία. Το κλιμάκιο προετοιμασίας δημιουργήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Επιτροπής του αθλήματος και του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Πολίτση, ο οποίος έκανε και την επιλογή των αθλητών. 
    Ανάμεσα στους δέκα αθλητές που επιλέχθηκαν να στελεχώσουν το Camp Προετοιμασίας, είναι και ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης (Κατ. ΤΤ6), ο οποίος έχει στο παρελθόν αναδειχθεί τρεις φορές τρίτος πανελληνιονίκης στην κατηγορία του (2012-13-15). Ο Θωμάς είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπισήμιο.
  Το Camp Προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στο διάστημα 22 έως 28 Απριλίου 2016 και οι δέκα αθλητές και αθλήτριες που επιλέχθηκαν είναι οι εξής:
Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης

1. Χρήστος Στάμου - Α.Σ.ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ
2. Παναγιώτης Αγγελούδης - Α.Σ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
3. Λάζαρος Τέλογλου- Α.Σ. ΚΟΤΙΝΟΣ  Αλεξανδρούπολης
4. Γεώργιος Μουχθής - Π.Α.Σ.Κ.Α.
5. Μάριος Χατζηκυριάκος - Π.Α.Σ.Κ.Α.
6. Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης - Α.Σ. "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας  
7. Ελευθέριος Μαυρής - Α.Σ.ΤΡΙΠΤΟΛΕΜΟΣ
8. Ειρήνη Δρακωνάκη - Α.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ Θεσσαλονίκης
9. Φωτεινή Μπούσιου - Π.Α.Σ.Κ.Α.
10. Παναγιώτης Ιωάννου - Α.Σ. ΚΟΤΙΝΟΣ Αλεξανδρούπολης



   




  Η επιλογή του αθλητή μας, είναι επιστέγασμα της πολύς καλής δουλειάς που ξεκινήσαμε τον Σεπτέβρη. Αυτή τη στιγμή στη δύναμη του σωματείου μας βρίσκονται πέντε αθλητές της Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ και αναμένουμε τη συμμετοχή μας στις 21-22 Μαΐου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 


  
 Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την επιλογή του, του ευχόμαστε καλή επιτυχία! 










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.