blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής και 5η Ημερίδα Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής και 5η Ημερίδα Ειδικής Φυσικής Αγωγής



6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής και 5η Ημερίδα Ειδικής Φυσικής Αγωγής 


"Προοπτικές Παρέμβασης και Εκπαίδευσης παιδιών με Αναπηρία 

και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες" 

 

Σέρρες 15-17 Απριλίου 2016




   Η Ελληνική Εταιρεία Θεραπευτικής Γυμναστικής &Ειδικής Φυσικής Αγωγής και το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & ΑθλητισμούΣερρών, διοργανώνουν το "6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής και 5η Ημερίδα Ειδικής Φυσικής Αγωγής". Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Διδακτήριο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών στον Άγιο Ιωάννη. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι "Προοπτικές Παρέμβασης και Εκπαίδευσης παιδιών με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες" και αφορά στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων


Ημερομηνία και Τόπος Διεξαγωγής:
15-17 Απριλίου 2016, Διδακτήριο ΤΕΦΑΑ Σερρών, ΑΠΘ, Άγιος Ιωάννης

 Σημαντικές ημερομηνίες
Ημερομηνία λήξης υποβολής περιλήψεων εργασιών:
             1/ 4 /2016
Ημερομηνία λήξης υποβολής εργασιών προς βράβευση:
       25/3/2016

 Υποβολή Εργασιών
    Η περίληψη της εργασίας πρέπει να αποσταλεί μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eletefa.gr ή pgiagaz@phed-sr.auth.gr με την ένδειξη «6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θεραπευτικής Γυμναστικής».

 Βράβευση Εργασιών
   Οι συγγραφείς που θα υποβάλλουν εργασία για βράβευση θα πρέπει να αποστείλουν περίληψη τριών σελίδων μέχρι 25 Μαρτίου 2016. Η εργασία θα πρέπει να είναι ερευνητική και πρωτότυπη. Αρχικά από τις εργασίες που θα αποσταλούν προς βράβευση, θα προκριθούν από την επιστημονική επιτροπή οι 10 πρώτες. Στη συνέχεια, τις ημέρες διεξαγωγής του συνεδρίου, θα γίνει η παρουσίαση των δέκα καλύτερων εργασιών σε ειδική ξεχωριστή ενότητα «Καλύτερων εργασιών προς βράβευση»   για να βραβευτούν οι τρεις πρώτες με ειδικά διπλώματα βράβευσης, ενώ στην 1η εργασία θα απονεμηθούνί επιπλέον και δώρα.
Σημείωση: Για τα βιωματικά σεμινάρια θα δίνεται ξεχωριστή βεβαίωση παρακολούθησης 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
 
Διεύθυνση: Γραμματεία ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ,– 54006 Θεσσαλονίκη 
Τηλέφωνα: 2310991066, 2310 992215, 2310 991032, 6974146187
  

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Ελληνική Εταιρεία Θεραπευτικής Γυμναστικής και Ειδικής Φυσικής Αγωγής,
www.eletefa.gr, 2310 991066, 2310 991032, 6974146187
e-mail: pgiagaz@phed-sr.auth.gr, info@eletefa.gr


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


   Στο πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνονται Διαλέξεις και στρόγγυλες τράπεζες όπου θα εστιάζουν στις σύγχρονες προοπτικές εκπαίδευσης παιδιών με αναπηρία με θέματα όπως: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, Συνεκπαίδευση παιδιών με και χωρίς Αναπηρία, Ειδική Φυσική Αγωγή, Αναπτυξιακή Ιατρική, Ψυχοκινητική Ανάπτυξη, Αναπτυξιακές Διαταραχές, Προσαρμοσμένη Φυσική Δραστηριότητα, Κινησιοθεραπεία, Αποκατάσταση. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθούν δύο βιωματικά σεμινάρια και   ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της επιστήμης της Ειδικής Αγωγής και Ειδικής Φυσικής Αγωγής (προφορικές, αναρτημένες, short και full paper).  Μέσα από τις παρουσιάσεις των ελεύθερων ανακοινώσεων δίνεται η δυνατότητα, κυρίως σε νέους ερευνητές να παρουσιάσουν το έργο, την εμπειρία και τα επιστημονικά δεδομένα τους, καθώς και να εκφράσουν τις ερευνητικά τους ανησυχίες. 
Στους συμμετέχοντες στο συνέδριο θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής. Επίσης, για κάθε βιωματικό σεμινάριο, θα δοθεί χωριστή βεβαίωση συμμετοχής.


Οδηγίες Συγγραφής Εργασιών

Όλες οι περιλήψεις των επιστημονικών ανακοινώσεων πρέπει να αποσταλούν μέχρι 1/4/2016 και οι εργασίες (full paper) προς βράβευση μέχρι 25/3/2016,  ηλεκτρονικά στα email της Εταιρείας (info@eletefa.gr, pgiagaz@phed-sr.auth.gr) ως επισυναπτόμενο έγγραφο του word. Όλες οι εργασίες θα γίνονται δεκτές μετά από την κρίση τους από την Επιστημονική Επιτροπή. H εργασία πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα και από το Δελτίο Συμμετοχής – Υποβολής επιστημονικής εργασίας στο συνέδριο (φόρμα υποβολής), την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

Για να βρείτε οδηγίες για τη συγγραφή των εργασιών ή περιλήψεων που θα γίνονται αποδεκτές από την επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου, πατήστε
εδώ



Συμπλήρωση Δελτίου Συμμετοχής στο Συνέδριο


Συμπληρώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά συμπληρωμένο το δελτίο Συμμετοχής μαζί με την απόδειξη πληρωμής στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας. Για να κερδίσετε τα προνόμια των μελών της εταιρείας, μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά τη συνδρομή του έτους 2016 και να στείλετε το αποδεικτικό της συνδρομής στα mail της εταιρείας (info@eletefa.gr ή pgiagaz@phed-sr.auth.gr).  
 H εργασία πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα και από το Δελτίο Συμμετοχής – Υποβολής επιστημονικής εργασίας στο συνέδριο (φόρμα υποβολής), την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ

 Για κάθε ανακοίνωση θα καταβάλλεται το ποσό των 20€ ενώ για τις εργασίες προς βράβευση θα καταβάλλεται το ποσό των 20€ αν πρόκειται για έναν μόνο συγγραφέα και 10€ για κάθε επόμενο συγγραφέα.

Δικαίωμα Συμμετοχής
Έως 31/3/ 2016
Από 1/4 έως και επιτόπου εγγραφή
Γενική Συμμετοχή
  1.  
  1.  
Φοιτητές- Άνεργοι
  1.  
  1.  
Μέλη Εταιρείας (Ισχύει για τα Οικονομικά τακτοποιημένα μέλη 2016)
  1.  
  1.  
Η ετήσια συνδρομή στην εταιρεία για το έτος 2016 ανέρχεται στα 20€
Γενική Συμμετοχή στα 3ώρα βιωματικά σεμινάρια 10€http://www.eletefa.gr/images/Eggrafi sto sinedrio.pdf

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που κάποιος σύνεδρος έχει περισσότερες από μία ανακοινώσεις, πληρώνεται αντίστοιχα η συμμετοχή για κάθε εργασία. Η συμμετοχή πληρώνεται με βάση την ιδιότητα του συνέδρου στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ALPHA BANK: GR420140714002002003825
ή επί τόπου εγγραφή στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.
 

Στηρίξτε την Πρόγραμμα Συνεδρίου

προσπάθεια της εταιρείας, γίνετε μέλη και επωφεληθείτε των προνομίων των μελών της. Στο συνέδριο θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας για επίκαιρα θέματα της εκπαίδευσης των παιδιών με αναπηρία, το σχολικό εκφοβισμό και τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Επίσης, επίσημος προσκεκλημένος θα είναι ο Νομικός κ. Παναγιωτόπουλος Καθηγητής ΕΚΠΑ. Θα γίνει προσπάθεια εκταταμένης συζήτησης περί επαγγελματικών δικαιωμάτων και προοπτική κατοχύρωσης εργασιακών σχέσεων του κλάδου των Καθηγητών Ειδικής Φυσικής Αγωγής!

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.