blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 1 χρόνος Α.Σ. "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" !!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

1 χρόνος Α.Σ. "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" !!

19/11/2014 - 19/11/2015: 1 χρόνος από την ίδρυση του 

Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας!! 

 

     
Ήταν 19 Νοεμβρίου 2014, σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ακριβώς, όταν το όραμα πήρε σάρκα και οστά και με την υπ' αριθμ. 23/2014 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βέροιας, ιδρύθηκε το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία με την επωνυμία Εν Σώματι Υγιεί κ σκοπό την Ανάπτυξη του Πολιτισμού που πηγάζει από τον Προσαρμοσμένο και Ερασιτεχνικό Αθλητισμο. Έγιναν πολλά μέσα σ' αυτό τον χρόνο, αλλά τα καλύτερα έρχονται. Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας! 

Twitter: @ΕnSwmatiYgiei   Web:  www.r4rehab.blogspot.gr 

 Facebook: www.facebook.com/enswmatiygiei/ 

 

Πλέον το σωματείο μας ανήκει στην δύναμη των αθλητικών σωματείων  της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες  και λειτουργεί  τμήματα Κλασσικού Αθλητισμού και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για άτομα με κινητικές ή/και νοητικές αναπηρίες  και φυσικά την ομάδα ερασιτεχνών δρομέων με συνεχείς συμμετοχές σε μεγάλους και μικρότερους λαϊκούς αγώνες δρόμου. 

 

Η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ


Η ομάδα δρομέων στον πρόσφατο 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.