blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" 2014

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" 2014

 9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" 2014

Στην Οργανωτική Επιτροπή το "Εν Σώματι Υγιεί"


   Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας,  διοργανώνει για 9η χρονιά φέτος το επιτυχημένο ‘’Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων Δημήτριος Βικέλας’’, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις συνάξεις κατηχητικών των παιδιών και των νέων της Μητροπόλεως της.

 Να σημειωθεί ότι την περσινή περίοδο, 2012 – 2013, με την συμμετοχή των 31 ομάδων, ήταν η μεγαλύτερη σε ερασιτεχνικό επίπεδο, αθλητική διοργάνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας μέχρι εκείνη την στιγμή.

     Το Τουρνουά φέτος θα διεξαχθεί σε δύο μέρη, το φθινοπωρινό, το οποίο γίνεται για πρώτη φορά και το κλασσικό εαρινό. Το εαρινό, περιλαμβάνει αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 για όλα τα τμήματα, (κατώτερο-μέσο-ανώτερο) καθώς και βόλεϊ για τα κορίτσια του Γυμνασίου και του Λυκείου και θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των μηνών Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου. 

   Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βέροιας ‘’Δημήτριος Βικέλας’’, η δημοτική διεύθυνση του οποίου συμμετέχει στην διοργάνωση όπως και στην διεξαγωγή των αγώνων με την παροχή υλικού αλλά και έμπειρων διαιτητών καθώς και νοσηλευτικού προσωπικού.

   Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, θα διεξαχθεί ένα φιλικό ‘’ all star game’’, Γυμνασίου και Λυκείου, με παίκτες που θα επιλεγούν από όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα, σε κανονικών διαστάσεων γήπεδο, με την συμμετοχή των αντίστοιχων ομάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος & Αλμυρού.



   Στο φετινό τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά τριάντα (30) ομάδες αγοριών και οκτώ (8) κοριτσιών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 30 Μαρτίου και θα διεξαχθούν τα Σαββατοκύριακα του Απριλίου (πλην το Σαβ/κο του Πάσχα) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 4 Μαΐου με τον μεγάλο τελικό.
   Για το πλήρες πρόγραμμα και τις ημερομηνίες των αγώνων, πατήστε εδώ.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" ευχαριστεί το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας για την τιμή που του έκανε να συμβάλλει οργανωτικά στο 9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "Δημήτριος Βικέλας", προσφέροντας αφιλοκερδώς επαγγελματικές συμβουλές και οδηγίες για την άρτια διοργάνωση αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.