blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΜΕΑ "ΑΙΓΕΣ" Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΜΕΑ 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΤ11

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΜΕΑ "ΑΙΓΕΣ" Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΜΕΑ 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΤ11

1η Θέση και Χρυσό Μετάλλιο για τον Νικήτα Λαυρεντίδη στην κατηγορία ΤΤ11


Την μεγαλύτερη ως τώρα διάκριση στην ιστορία του Α.Σ. ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ Ν. Ημαθίας κατάφερε ο αθλητής Νικήτας Λαυρεντίδης (Φωτό 1) πριν από λίγη ώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο χρυσός πανελληνιονίκης κατηγορίας ΤΤ11, Λαυρεντίδης Νικήτας


Ο αθλητής από την Βέροια πέρασε αήττητος στον τελικό και με σχετική άνεση, αφού επιβλήθηκε με 3-0 επί των αντιπάλων του. Στον τελικό επικράτησε με 3-1 του Συρίγα Γεώργιου του σωματείου Π.Α.Σ.Κ.Α., από τον οποίο πέρυσι είχε χάσει στο χάλκινο μετάλλιο στον Μικρό Τελικό. Εμφανώς συγκινημένος ο αθλητής, ευχαρίστησε μετά το τέλος του αγώνα τον  Πρόεδρο του συλλόγου Ματσάκα Νικόλαο και τον Προπονητή Επιτρ.Αντισφαίρισης του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και διαχειριστή του "Eν Σώματι Υγιεί" Καραϊωσήφ Αλέξανδρο. 
Ο έτερος αθλητής του συλλόγου και χάλκινος πανελληνιονίκης τα δύο προηγούμενα χρόνια, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, περιορίστηκε στην άκρως τιμητική 4η θέση. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" το μοναδικό site της Ημαθίας σε θέματα Αθλητισμού ΑμεΑ και Αποκατάστασης συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την επιτυχία τους και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια στο μέλλον. 

Ο αθλητής με τον προπονητή του
Οι αθλητές μαζί με τον Πρόεδρο και τον προπονητή

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει πλούσιο και αναλυτικό ρεπορτάζ καθώς και φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.