blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Νέος Αθλητής με Αναπηρία στο σωματείο μας!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Νέος Αθλητής με Αναπηρία στο σωματείο μας!

Ακόμα ένας αθλητής με αναπηρία προστέθηκε στη δύναμη μας !

 

    Το ένα καλό φέρνει κι άλλο μαζί του και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη για το σωματείο μας, αφού μέσα σε λίγες μέρες σχεδόν διπλασιάστηκε η αθλητική δύναμη του σωματειο μας!
Ακόμα ένας νέος με κινητική αναπηρία από τη Βέροια, είναι πλέον στην οικογένεια μας που σιγά σιγά μεγαλώνει και αριθμεί πλέον 7 άτομα. 
    Κάτι που αποδεικνύει στην πράξη, ότι τα άτομα με κινητική αναπηρία στη Βέροια, έχουν φωνή και δηλώνουν παρόντα μέσω της διεξόδου που προσφέρει ο Προσαρμοσμένος Αθλητισμός!
     
Ο Τσιάμης Θεολόγος (Άκης), ο οποίος προπονείται με την ομάδα Para Table Tennis από τα τέλη Δεκέμβρη 2015, υπέγραψε χθες την έκδοση αθλητικού δελτίου και ελπίζουμε να προλάβει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ 2016 τον ερχόμενο Μάϊο. 
    
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, σε καλωσορίζουμε στην αθλητική μας οικογένεια. 


Τσιάμης Θεολόγος - CP ISRA
 
Τσιάμης Θεολόγος - CP ISRA

Τσιάμης Θεολόγος - CP ISRA




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.