blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ανάθεση Καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων 2024-2025

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ανάθεση Καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων 2024-2025

Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί της ΕΑΟΜ ΑμεΑ Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και Φερφέλης Κωνσταντίνος



Ανανεώθηκε και για τη φετινή αγωνιστική/ακαδημαϊκή χρονιά η συνεργασία τους με την Ομοσπονδία

   Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, η απόφαση Ανάθεσης Καθηκόντων Ομοσπονδιακών Προπονητών και Τεχνικών Συμβούλων σε Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής ΠΕ11 που υπηρετούν στο Δημόσιο (Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο). Ανάμεσα στους έντεκα Εκπαιδευτικούς/Προπονητές που αποσπάστηκαν στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες βρίσκονται και οι δικοί μας Αλέξανδρος Καραϊωσήφ και Φερφέλης Κωνσταντίνος, οι οποίοι αμφότεροι ανανέωσαν την θητεία τους, αφού είχαν αποσπαστεί και την προηγούμενη σχολική χρονιά στα συγκεκριμένα πόστα. 

  Ο κ. Καραϊωσήφ μετά από μια επιτυχημένη θητεία ως Τεχνικός Σύμβουλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης το 2022, αλλά και με συνεχή προσφορά στον παραολυμπιακό αθλητισμό, (ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας), επιλέχθηκε ξανά από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ να αναλάβει το πόστο του Τεχνικού Συμβούλου Ανάπτυξης/Υποστήριξης Παραολυμπιακών Αθλημάτων Βόρειας Ελλάδας, μετά από μια πετυχημένη παραολυμπιακή χρονιά. Σκοπός είναι αφενός η εύρεση νέων αθλητών, η ανάπτυξη των ικανοτήτων των ήδη νεαρών αθλητών, η υποστήριξη των εθνικών ομάδων και των αθλητών του εθνικού σχεδιασμού που ανήκουν σε σωματεία της Βόρειας Ελλάδας και του γραφείου της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη. 

   Ο κ. Φερφέλης είχε επίσης μια αρκετά επιτυχημένη περσυνή αγωνιστική χρονιά ως Ομοσπονδιακός Προπονητής Παρα Στίβου Β. Ελλάδας και συνέβαλε τα μέγιστα στις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου στο Κόμπε της Ιαπωνίας τον περασμένο Μάϊο. 


   Ευχόμαστε στους δύο προπονητές καλή συνέχεια στις θητείες τους με πολλές επιτυχίες για τα εθνικά μας χρώματα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.