blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: ΕΟΠ ΑμεΑ: Πρόεδρος της ΚΕΔ ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΕΟΠ ΑμεΑ: Πρόεδρος της ΚΕΔ ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ατόμων με Ακρωτηριασμό
Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ




   Και επίσημα πλέον, μετά την αθλητική αναγνώριση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ατόμων Με Ακρωτηριασμό (Ε.Ο.Π. ΑμεΑ), ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιει", αναλαμβάνει το ρόλο του Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως ορίζει ο Αθλητικός Νόμος και οι διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως ομόφωνα εξελέγη στην τελευταία συνεδρίαση της Ομοσπονδίας. 
   Σκοπός της ΚΕΔ είναι να ρυθμίζει διεξοδικά τα θέματα που αφορούν στη διαιτησία, να κατοχυρώσει τις αρχές της διαφάνειας, των διαδικασιών και της ισονομίας μεταξύ των διαγωνιζομένων αθλητικών σωματείων και αθλητών ΑμεΑ και να διασφαλίσει το ανεπηρέαστο του έργου των οργάνων διαιτησίας, όπως ορίζεται στις διατάξεις των άρθρων 27 και 43 και επόμενα του Ν. 2725/1999, με τις τροποποιήσεις του, όπως ισχύει σήμερα. 
   Η σύνθεση της ΚΕΔ είναι τριμελής και η διάρκεια της θητείας της είναι τριετής και μπορεί να ανανεώνεται. Με την ίδια απόφαση, μέλη της ΚΕΔ ορίστηκαν οι Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος (Ημαθία) και Σιαχάμη Αναστασία (Ηλεία), οι οποίοι είναι και εν εν ενεργεία Διεθνείς Διαιτητές Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων. 

Σιαχάμη Αναστασία και Καραϊωσήφ Αλέξανδρος


   Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καραϊωσήφ, τον Απρίλιο του 2020, εξέδωσε στα ελληνικά τον Κανονισμό Διαιτησίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, με άδεια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος.
   Eυχόμαστε στη νέα ΚΕΔ της ΕΟΠ ΑμεΑ καλή και εποικοδομητική θητεία!!





Γιαγκιτζόγλου Λάζαρος και Καραϊωσήφ Αλέξανδρος





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.