blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Συνεργασία "Εν Σώματι Υγιεί" και "Πρωτοβουλίας για το Παιδί"

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Συνεργασία "Εν Σώματι Υγιεί" και "Πρωτοβουλίας για το Παιδί"

Επιτραπέζια Αντισφαίριση για ωφελούμενο της Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων

της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί"




Από το Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας "Πρωτοβουλία για το Παιδί", μεταφέρουμε την παρακάτω ανακοίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Το "Εν Σώματι Υγιεί", για ακόμα μία φορά, δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και προσφέρει δωρεάν μαθήματα/προπονήσεις Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) δύο φορές την εβδομάδα, σε ωφελούμενο της Στέγης Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων. Σκοπός είναι αφενός η άσκηση του ωφελούμενου και αφετέρου η κοινωνικοποίησή του μέσω του αθλητισμού με όλα τα οφέλη που δυνητικά μπορεί να του προσφέρει (συμμετοχή σε αγώνες, ταξίδια, εμπειρίες κλπ).

Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση του Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας για τη συνεργασία και προσωπικά τον κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, Προπονητή Επιτρ. Αντισφαίρισης και Τεχνικό Διευθυντή του Σωματείου για την εθελοντική προσφορά του στις προπονήσεις του ωφελούμενου μας.

Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" με έδρα τη Βέροια, έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητισμού σε άτομα με αναπηρίες, χρόνιες παθήσεις και άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Επιδιώκει μέσω του αθλητισμού, την πλήρη ένταξη ή επανένταξη όλων αυτών των προσώπων στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή τους στην πολιτική, πολιτιστική και οικονομική ζωή του τόπου.

facebook.com/story.php




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.