blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δωρεά ενός Η/Υ στην ΕΑΟμ-Αμεα

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Δωρεά ενός Η/Υ στην ΕΑΟμ-Αμεα

Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας: Δωρεά ενός Η/Υ στην ΕΑΟμ-Αμεα

Για τις ανάγκες των νέων γραφείων της  Θεσσαλονίκης 

Όπως είχαμε προαναγγείλει σε παλιότερη ανάρτηση μας (βλ, σχετικα ΕΔΩ), το σωματείο μας, μετά την δωρεά ενός υπολογιστή για τις ανάγκες της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί", είχε την πρόθεση να δωρίσει ακόμα έναν υπολογιστή, για τις ανάγκες κάποιου φορέα που τον έχει ανάγκη. Από τη στιγμή που δεν ενδιαφέρθηκε κανένας, το Δ.Σ. αποφάσισε να προσφέρει αυτόν τον Η/Υ στην Ομοσπονδία που ανήκει, για την τεχνολογική στελέχωση των νέων γραφείων που άνοιξε στην Θεσσαλονίκη.

 Η παράδοση του Η/Υ έγινε δια χειρός Τεχνικού Διευθυντή του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου στην Προϊσταμένη του Αθλητικού Τμήματος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ κ. Ιωάννας Παδιώτη στις 31/03/2023 στο περιθώριο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Goalball 2023. 

Από την ανάρτηση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στο facebook, διαβάζουμε:

"Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε στο περιθώριο των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γκόλμπολ, ο τεχνικός διευθυντής του σωματείου Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, κ. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, προβαίνοντας σε δωρεά μίας μονάδας Η/Υ για τις ανάγκες των γραφείων της Ε.Α.Ομ.- ΑμεΑ στην Θεσσαλονίκη. Τον ευχαριστούμε θερμά!

Στην φωτογραφία ο κ. Καραϊωσήφ με την προϊσταμένη αθλητικού τμήματος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννα Παδιώτη".


Πηγή:facebook.com




Ανακοινώνουμε εκ νέου ότι υπάρχει ακόμα ένας Η/Υ προς δωρεά. Αν κάποιος σύλλογος ή φορέας τον έχει ανάγκη, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το σωματείο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.