blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 20η θέση για το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης 2022!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

20η θέση για το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης 2022!

Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" 

στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2022




Η κατάταξη έγινε με βάση των απόλυτο αριθμό μεταλλίων 
στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ το 2022

Στην 20η θέση, μεταξύ 61 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα, με την κατάκτηση 25 μεταλλίων για το 2022, "φιγουράρει" το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

Η επίδοση αυτή, αποδεικνύει ότι το Σωματείο της Βέροιας, βαδίζει με ήρεμα και σταθερά βήματα, πετυχαίνοντας τους στόχους που θέτει κάθε χρονιά, παρά τις δυσκολίες και αντιξοότητες που αντιμετωπίζει.

Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ότι οι οι αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί", κατάφεραν να αυξήσουν κατά 8 μετάλλια τη συγκομιδή σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (2021), "σκαρφαλώνοντας" έτσι στην 20η θέση με 25 μετάλλια (13-11-1)  από την 22η με 17 μετάλλια της περσινής Γενικής Κατάταξης.


Το Σωματείο μας είχε συμμετοχή σε 5 διαφορετικά πρωταθλήματα, σε σύνολο 6 παραολυμπιακών αθλημάτων που καλλιεργεί (δεν διεξάγεται πρωτάθλημα χειμερινών αθλημάτων) και φυσικά συμμετοχή στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός τους παραολυμπιακού αθλητισμού με τον Κωνσταντίνο Πετράκη στους χειμερινούς παραολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνο, τον περασμένο Μάρτιο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, κατακτήθηκε τουλάχιστον ένα μετάλλιο σε κάθε πανελλήνιο μετάλλιο που συμμετείχαμε και οι συνολικά 16 διαφορετικοί αθλητές που συμμετείχαν κατέκτησαν μετάλλιο!! 

Στόχος για τη νέα χρονιά είναι η δημιουργία νέων τμημάτων και η συμμετοχή σε περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις. 

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, τις προπονήτριες και προπονητές μας, αλλά και όλη τη μεγάλη οικογένεια του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας που βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει το Σωματείο

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, σας θέλει όλες και όλους κοντά του!! 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.