blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Goalball B' Κατηγορίας

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Goalball B' Κατηγορίας

 Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Goalball  B' Κατηγορίας

Στην Πορτογαλία βρίσκονται ήδη οι εθνικές μας ομάδες ανδρών και γυναικών με στόχο την άνοδο στην ελίτ κατηγορία της Ευρώπης

Στην Πορτογαλία βρίσκονται οι Εθνικές μας Ομάδες Goalball ανδρών και γυναικών όπου ξεκινά σήμερα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (κατηγορίας Β). Και οι δύο ομάδες μας διεκδικούν μια εκ των τριών πρώτων θέσεων που δίνουν την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. 

Η ανδρική εθνική μας ομάδα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο με τις τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου να διασταυρώνονται στα προημιτελικά. 

1ος Όμιλος

Πορτογαλία

Βουλγαρία

Φινλανδία

Πολωνία 

Δανία

2ος Όμιλος

Ελλάδα

Ισπανία

Μεγάλη Βρετανία

Σουηδία 

Ισραήλ

Η γυναικεία εθνική μας από την άλλη θα αντιμετωπίσουν (σε έναν όμιλο) τις : Πορτογαλία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ιταλία, Ουκρανία και Ισπανία, με τις τέσσερις πρώτες της κατάταξης να περνούν στα ημιτελικά. 

Οι Εθνικές μας Ομάδες Goalball Aνδρών - Γυναικών όπως θα παραταχθούν στο 




Όλους τους αγώνες της διοργάνωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά στο κανάλι της IBSA στοYouTube: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ!


Πηγή: ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.