blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Μεγάλη Προσοχή ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου!

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Μεγάλη Προσοχή ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου!

 Μεγάλη Προσοχή ενόψει της νέας Αγωνιστικής Περιόδου!

ΠΡΟΣΟΧΗ! 



Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς και παράλληλα των αθλητικών δραστηριοτήτων των παιδιών σας, σας εφιστώ την προσοχή:

✔️ Κυκλοφορούν και στην πόλη μας άτομα που αυτοαποκαλούνται "γυμναστές" ή/και "προπονητές". Σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και παίζουν με την υγεία τη δική σας, των παιδιών σας και την τσέπη σας!

☑️ Γυμναστές είναι ΜΟΝΟ οι Πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ ή αντίστοιχης ισότιμης σχολής του εξωτερικού!

Προπονητές είναι ΜΟΝΟ οι κάτοχοι άδειας άσκησης επαγγέλματος συγκεκριμένου αθλήματος, απόφοιτοι Σχολών Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή Ι.Ε.Κ. Προπονητικής Αθλημάτων. 

❌Οποιοσδήποτε συστήνεται και πλασάρεται με τους δύο παραπάνω όρους και δεν κατέχει τα απαιτούμενα από το Νόμο προσόντα, σας εξαπατεί και θα διώκεται Ποινικά.

(Στο παρακάτω link θα βρείτε το ηλεκτρονικό αρχείο προπονητών που τηρεί η Γ.Γ.Α.: https://somateia.gga.gov.gr/proponites )


Πηγή: facebook.com/VeriaParalympics/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.