blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2022
Με τη συμμετοχή του Ντουμανόπουλου Ν. στην κατηγορία BC4



Στις εγκαταστάσεις του Κλ. Γυμναστηρίου "Γεώργιος Στεφανόπουλος" στο Περιστέρι, διεξάγεται το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia, με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες που ξεκίνησαν χθες Τρίτη 31 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, τελούν υπό την διοργάνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. 

Στους αγώνες συμμετέχει και ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας Ντουμανόπουλος Νικόλαος, στην κατηγορία BC4 και θα αγωνιστεί μόνο στο ατομικό της κατηγορίας του. Ο Ντουμανόπουλος έχει επιδείξει καλές παρουσίες στο παρελθόν (δύο φορές στην 8άδα) και πέρσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Τον αθλητή συνοδεύει ο πατέρας του Ντουμανόπουλος Θωμάς και η προπονήτρια Αλεξάνδρου Κλαίρη. Η αποστολή αναχωρεί σήμερα από τη Βέροια με τους αγώνες του Νίκου να είναι προγραμματισμένοι την Πέμπτη και την Παρασκευή (φάση ομίλων) και Παρασκευή-Σάββατο εφόσον συνεχίσει στα νοκ-αουτ παιχνίδια.








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.