blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πρώτος στην 3η Γύρα Μάνης ο Ηλίας Καραϊωσήφ!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Πρώτος στην 3η Γύρα Μάνης ο Ηλίας Καραϊωσήφ!

Πρώτος ο Βεροιώτης Ηλίας Καραϊωσήφ στον αγώνα υπεραπόστασης 80.5χλμ 

"3η ΓΥΡΑ ΜΑΝΗΣ" 2021



Ο Ηλίας Καραϊωσήφ ήταν ο μεγάλος νικητής της "3ης Γύρας Μάνης", αγώνας που ήταν αφιερωμένος στα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης. Ο αγώνας διεξήχθη το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, με αφετηρία και τερματισμό στην Αρεόπολη Λακωνίας, όπου έγινε και η κήρυξη της επανάστασης του 1821.

‘’Μετά από έναν μεστό και μετρημένο αγώνα κατάφερε να επικρατήσει και να κατακτήσει την πρώτη θέση…….’’ έγραψαν τα τοπικά ΜΜΕ...
Ο Ηλίας Καραϊωσήφ, συνοδός-αθλητών με αναπηρίες και μέλος του Δ.Σ. του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, παρόλο που είναι υποδιοικητής σε μια από τις πιο επιχειρησιακές μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων, αυτή της Α΄ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών, καταφέρνει να προπονείται στο νησί της Ρόδου και να διατηρείται στο καλύτερο επίπεδο, επιτυγχάνοντας πάντα υψηλές επιδόσεις στους αγώνες υπεραπόστασης που συμμετέχει.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.