blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Κατάταξη Σωματείων ΑμεΑ 2019 - 33ο το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Κατάταξη Σωματείων ΑμεΑ 2019 - 33ο το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

Κατάταξη Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ 2019 

Στην 33η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" 

 


   Μετά την ολοκλήρωση όλων των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων για το 2019, ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ η κατάταξη των σωματείων της δύναμης της για το 2019, με βάση των αριθμό των Πανελλήνιων Νικών που πέτυχαν οι αθλητές τους. 
   Το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεA Βέροιας, συμμετέχοντας φέτος σε τέσσερα Παραολυμπιακά Αθλήματα με 11 αθλητές κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 14 μετάλλια (4 χρυσα-6 ασημένια-4 χάλκινα). 

   Η κατάταξη γίνεται βάσει των χρυσών μεταλλίων και το "Εν Σώματι Υγιεί" βρίσκεται φέτος στην 33η θέση με 4 χρυσά, ενώ σε απόλυτο αριθμό μεταλλίων βρίσκεται στην 28η θέση με 14 μετάλλια σε σύνολο 64 σωματείων πανελλαδικά. 


Οι αθλητές μας που κέρδισαν τα 4 χρυσά μετάλλια το 2019: Καραγιάννης Θωμάς (2 χρυσά στα ParaBadminton)-Γαλανούδης Ελισσαίος και Κοντoνής Κωνσταντίνος, από 1 χρυσό στον Στίβο







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.