blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2019

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia ΟΠΑΠ 2019 |Αθήνα 26-30/06/2019|

Με 2 αθλητές συμμετέχει και φέτος το Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας 

 


Με δύο αθλητές (αντί των 4 αρχικά δηλωθέντων*) θα συμμετέχει το σωματείο μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2019 που διοργανώνει η ΕΑΟμ-ΑμεΑ και μέγα χορηγό τον ΟΠΑΠ. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο Κλειστό Γυμναστήριο "Γιώργος Στεφανόπουλος" (πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας, στο Περιστέρι από την Τετάρτη 26 ως την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019. 
   Οι αγώνες θα ξεκινήσουνε με τα ομαδικά αγωνίσματα και τα ζευγάρια και θα συνεχιστούν με τα ατομικά όλων των κατηγοριών την Παρασκευή 28 Ιουνίου. 


Οι συμμετοχές μας
  Από το σωματείο μας θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο μόλις 15 ετών αθλητής Μάζνας Γιώργος-Ραφαήλ από τα Γιαννιτσά, στην κατηγορία BC1 και στην κατηγορία ΒC4 o Νίκος Ντουμανόπουλος,  ο οποίος στην παρθενική του εμφάνιση πέρσι κατάφερε και κατετάγη στην 6η θέση. Ο Ντουμανόπουλος τέθηκε επικεφαλής του ΣΤ' Ομίλου στην κατηγορία ΒC4 και θα αγωνιστεί στις 28-29/06, ενών ο Μάζνας, θα αγωνιστεί στον Ε' Όμιλο της κατηγορίας BC1, στις 29/06. Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτοι κάθε ομίλου και οι επόμενοι 2 καλύτεροι και θα αγωνιστούν για τα μετάλλια την Κυριακή 30/06.

Στιγμιότυπο από το Παν/νιο Πρωτ/μα 2017
   Η αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί" θα αναχωρήσει την Πέμπτη 27 Ιουνίου και εκτός από τους αθλητές θα αποτελείται από τους συνοδούς των αθλητών, την κ. Κλαίρη Αλεξάνδρου, υπέυθυνη προπονήτρια του τμήματος Γιαννιτσών και τον κ. Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, επικεφαλής προπονητή, ο οποίος θα είναι και ο αρχηγός της αποστολής. 

(*Οι αθλητές Διαμαντόπουλος Γιώργος (BC2) και Δεμίρης Χρήστος (BC2) δεν θα αγωνιστούν για λόγους υγείας)

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Μπέκα Αθηνά, υπεύθυνη του κέντρου λογοθεραπείας "Ενσυναίσθηση" που και για τη φετινή χρονιά είναι δίπλα στην Ομάδα Boccia του "Εν Σώματι Υγιεί" 


Από αριστερά: Ντουμανόπουλος (BC4) και Μάζνας (ΒC1)

Οι συνοδοί προπονητές του Αλεξάνδρου Κλ. και Καραϊωσήφ Αλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.