blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ιστορική επιτυχία για την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ιστορική επιτυχία για την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων!

Ιστορική επιτυχία για την Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων! 



    Ύστερα από επική εμφάνιση, η εξαιρετικά τακτικά στημένη Εθνική μας παρατάχθηκε για την νίκη από τον coach Απόστολο Μπαλτούμα, κάμπτοντας την αντίσταση των γηπεδούχων Βέλγων κατακτώντας την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά Amp Football Weekend στο Μπριζ!!
    Οι Έλληνες διεθνείς άφησαν την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο φθάνοντας στην επικράτηση, κερδίζοντας το πρώτο τουρνουά στη σύντομη ιστορία της ομάδας! Η Ελλάδα με ένα ιδανικό ξεκίνημα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με σουτ του Δημήτρη Αγριανίτη, ενώ ακόμα δημιούργησε και άλλες φάσεις για γκολ, με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Βολιώτη μεσοεπιθετικου!

     Στην επανάληψη, το Βέλγιο ισοφάρισε με γκολ από τα αποδυτήρια με σουτ από το ύψος της περιοχής, μεταφέροντας το βάρος στις πλάτες των διεθνών μας.
     Σε εκείνο το σημείο μίλησε η ελληνική ψυχή και με υπερπροσπάθεια του Δημήτρη Αγριανίτη, ο οποίος κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, έκλεψε τη μπάλα και με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ έβαλε την Ελλάδα μπροστά και αγκαλιά με το τρόπαιο!
     Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο και τους λιγοστούς Έλληνες φιλάθλους να πανηγυρίζουν στο κέντρο του γηπέδου!


Στην ομάδα μας ακόμα απονεμήθηκε και το βραβείο Fair Play για την συνολική παρουσία της!

Αποτέλεσματα (δεύτερης ημέρας):

Ελλάδα - Ολλανδία /Anpfiff Hoffenheim = 1-1 (Αγριανίτης )

Ολλανδία /Anpfiff Hoffenheim - Βέλγιο = 3-2

Ελλάδα - Βέλγιο = 2-1 (Αγριανίτης 2 )

Τελική κατάταξη:
🇬🇷 Ελλάδα 7 🇧🇪 Βέλγιο 6 🇳🇱 🇩🇪 Ολλανδία /Anpfiff Hoffenheim 4


 Πηγή:  amputeefootballhellas











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.