blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Amputee Football Training Camp 2018

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Amputee Football Training Camp 2018

Προπονητικό Camp Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων

Amputee Football Training Camp

Δράμα 26-27 Μαΐου 2018




   Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (European Amputee Football Federation - EAFF), η οποία είναι ενταγμένη στο project της UEFA για την διάδοση του ποδοσφαίρου επί ίσοις όροις σε όλους ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, φύλου και σωματικών ικανοτήτων, με την ονομασία #EqualGame, διοργανώνει διάφορα ποδοσφαιρικά γεγονότα ανά χώρα και ανά εβδομάδα όλο τον μήνα Μάϊo (επίδειξη του αθλήματος και στον τελικό του UEFA Champions League).



Η Εθνική Ελλάδος Ακρωτηριασμένων
  Στα πλαίσια του προγράμματος European Amputee Football Weeks, θα διοργανωθεί από την Amputee Football Hellas, το πρώτο προπονητικό camp στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στη πόλη της Δράμας το διήμερο 26-27 Μαΐου. Στο camp μπορούν να συμμετέχουν και να δοκιμάσουν το άθλημα όλοι όσοι το επιθυμούν (σ.σ. ποδοσφαιριστές με ακρωτηριασμό στο κάτω άκρο αγωνίζονται με τη χρήση μπαστουνιών και Τερματοφύλακες με ακρωτηριασμό ή αναπηρία στο άνω άκρο). Το προπονητικό camp επίσης εντάσσεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής μας Ομάδας για τον πρώτο στα χρονικά διεθνή αγώνα που θα διεξαχθεί στη χώρα μας με αντίπαλο την Αγγλία, το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 18.30, στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο Κηφισιάς. 
  

Συμμετοχή από τη Βέροια

  Στο προπονητικό camp της Δράμας, θα συμμετέχει και ο επικεφαλής προπονητής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος με την ιδιότητα του Προπονητή ΑμεΑ, προσκεκλημένος από τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδος κ. Μαυρόπουλο Άρη και τον υπεύθυνο της ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα κ. Καδδά Παναγιώτη. 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.