blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πίνακες Αξιολόγησης 2017 (Ranking Lists) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Πίνακες Αξιολόγησης 2017 (Ranking Lists) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ

Πίνακες Αξιολόγησης 2017 (Ranking Lists) Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 

 

 

 
   Ανακοινώθηκαν από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία οι Πίνακες Αξιολόγησεις (Ranking Lists) των αθλητών που λαμβάνουν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ. Στον υπολογισμό έχουν συμπεριληφθεί τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων 2016 και 2017 και τηρήθηκαν οι κανόνες που ισχύουν και εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με ελάχιστες τροποποιήσεις που οφείλονται στον μικρό αριθμό πρωταθλημάτων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας αλλά και στον σχετικά περιορισμένο αριθμό αθλητών και αθλητριών.

   Ο πίνακας αξιολόγησης καταρτίστηκε αφιλοκερδώς από τον Κατή Δημήτριο, υπεύθυνο των αντίστοιχων πινάκων αξιολόγησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για άτομα με αναπηρίες (Rating Director of ITTF Para Table Tennis). 
    Στους Πίνακες Αξιολόγησης περιλαμβάνονται συνολικά 67 αθλητές και 11 αθλήτριες, ανάμεσα τους και οι 7 αθλητές του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ που απαρτίζουν την Ομάδα Para Table Tennis του σωματείου μας. 

Αναλυτικά οι πίνακες αξιολόγησης μέχρι τον Απρίλιο του 2017


Πηγή: eaom-amea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.