blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Συμμετοχή σε Έρευνα: "Απόψεις αθλητών με αναπηρία σχετικά με τον αθλητισμό, το fair play καθώς και οι στάσεις, αντιλήψεις των αθλητών για το ντόπινγκ"

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συμμετοχή σε Έρευνα: "Απόψεις αθλητών με αναπηρία σχετικά με τον αθλητισμό, το fair play καθώς και οι στάσεις, αντιλήψεις των αθλητών για το ντόπινγκ"

Συμμετοχή σε Έρευνα: 

"Απόψεις αθλητών με  αναπηρία σχετικά με τον αθλητισμό, το fair play καθώς και οι στάσεις, αντιλήψεις των αθλητών για το ντόπινγκ"

 
   Από την κ. Δόλυκα Αικατερίνη λάβαμε και προωθούμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση για τη συμμετοχή στην έρευνα, μέσω ερωτηματολογίου, για τη μεταπτυχιακή της διατριβή.  
Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε Αθλητές με οποιουδήποτε είδους Αναπηρία. 
 
 
 
 
   Η παρούσα έρευνα διεξάγεται από το Εργαστήριο Αθλητικής Ψυχολογίας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σκοπός είναι να καταγραφούν οι απόψεις νεαρών αθλητών  με αναπηρία σε διάφορα ζητήματα, όπως λόγοι συμμετοχής στον αθλητισμό, fair play, καθώς επίσης τις στάσεις και αντιλήψεις για το ντόπινγκ. 

    Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν απολύτως εμπιστευτικές. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να σταματήσετε τη συμπλήρωση σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς καμία συνέπεια.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας.
Με εκτίμηση, 
Δόλυκα Αικατερίνη
Πτυχιούχος Σ.Ε.Φ.Α.Α. - Α.Π.Θ. με Ειδικότητα Ειδική Φ.Α. - Θεραπευτική Γυμναστική 
Τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Δ.Π.Μ.Σ. - Σ.Ε.Φ.Α.Α. με Ειδίκευση στην Ειδική Φ.Α.

Επικοινωνία: aidolyka@gmail.com,                      



Συμπληρώστε το Ερωτηματολόγιο που βρείτε ΕΔΩ 

2 σχόλια :

  1. Πολυ ενδιαφερον ερωτηματολογιο εγω το συμπληρωσα ειδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολύ καλά έκανες Κώστα. Απο αυτές τις έρευνες προκύπτουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.