blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Σεπτεμβρίου 2024

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού - Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024

 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού / Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024



   Εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, η εγκύκλιος για τη φετινή -11η- Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και απεστάλη στις περιφερειακές διευθύνσεις και τα σχολεία όλης της χώρας. Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Υπουργείου:

"Σας ενημερώνουμε ότι η 11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2024 θα εορταστεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Παραολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι2024" - Ζησίδης Δημήτρης: 6ος στη Σφαιροβολία, 9ος στην Κορίνα F32

Ζησίδης Δημήτρης: 6η θέση στη Σφαιρα, 9η θέση στην Κορίνα κατηγορίας F32
στους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι2024"




στην 4η συμμετοχή του αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας


Δημήτρη σε ευχαριστούμε!!    

   Αξιοπρεπέστατη η συμμετοχή του αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, Ζησίδη Δημήτρη στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Μπορεί στην 4η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του παραολυμπιακού αθλητισμού να μην κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο του Rio2016 (3η θέση), ωστόσο η 6η θέση στη Σφαιροβολία και η 9η στην κορίνα της κατηγορίας F32 αφήνουν μια ικανοποίηση, ως επιστέγασμα μιας πολύ δύσκολης και γεμάτη άγχος χρονιάς, αλλά και της γλύκας της κατάκτησης τους Χάλκινου Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρα Στίβου της Ιαπωνίας.

ΠΑΡΙΣΙ 2024: Ο απολογισμός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

ΠΑΡΙΣΙ 2024: Ο απολογισμός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας


Με 13 Μετάλλια επιστρέφει η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

   

    Οι 17οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν και πλέον μπορούμε να πούμε ότι η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Παρίσι ήταν εξαιρετική, από τις καλύτερες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αν όχι η καλύτερη λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο των Αγώνων.