blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ το "Εν Σώματι Υγιεί"

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ το "Εν Σώματι Υγιεί"

Οριστικά εγγεγραμμένο στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" 





   Το "Μητρώο Αθλητικών Σωματείων" αποτελεί την πρώτη επίσημη καταγραφή του συνόλου των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων που διαθέτουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
   Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας (α.μ. ΧΓ98), μετά τον επανέλεγχο που έγινε στις λίγες εκκρεμότητες που είχε στην αίτησή του, πήρε χθες Σάββατο 28/11/2020, την έγκριση για την οριστική εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, κάτι το οποίο έρχεται να αποδείξει ότι λειτουργεί αθλητικά και οικονομικά νομιμότατα! 
Το "Εν Σώματι Υγιεί" βρίσκεται ανάμεσα στα 24 μόλις αθλητικά σωματεία όλων των αθλημάτων με έδρα στην Ημαθία που έχουν πάρει την έγκριση μέχρι χθες (28/11/20), το μοναδικό αθλητικό σωματείο ΑμεΑ και ένα από τα 15 συνολικά σωματεία ΑμεΑ της Ελλάδος. 



           gga.gov.gr/mitroo



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.