blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: AlterWeekend 2019

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

AlterWeekend 2019


 AlterWeekend 2019

Ένα πολυγεγονός για Άτομα με Αναπηρία




Στις 10 με 12 Μαΐου 2019 η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ διοργανώνει ένα πολυγεγονός για Άτομα με Αναπηρία, υπό τον γενικό τίτλο AlterWeekend 2019. Πρόκειται για ένα πανόραμα εξειδικευμένων εκδηλώσεων, οι οποίες θα προσδώσουν στο συγκεκριμένο τριήμερο τον χαρακτήρα μιας ανοικτής γιορτής για ΑμεΑ. Συγκεκριμένα, θα διοργανωθούν:
  • Προβολή καινοτομιών για Α.μεΑ, με έμφαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα. 
  • Ενημερωτικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις από εταιρίες και αρμόδιους φορείς. 
  • Αθλητικές Εκδηλώσεις (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας, παρουσίαση μπάσκετ, σε συνεννόηση με την ΕΑΟΜ- Α.μεΑ, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την παρουσία Ελλήνων Παραολυμπιονικών. 
  • Εκδηλώσεις συνάντησης θεσμών με ενδιαφερόμενους πολίτες (Σύλλογοι Α.μεΑ., πάροχοι υγείας, γονείς, ιατροί, με αρμόδια Υπουργεία, Οργανισμούς, Φορείς, κτλ.). 
  • Πολιτιστικές  εκδηλώσεις από ομάδες καλλιτεχνών οι οποίες αποτελούνται από Α.μεΑ. και μη.


Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και με ένα εμπορικό μέρος, όπου εταιρίες, φορείς και Σύλλογοι θα παρουσιάζουν τα πλέον πρόσφατα προϊόντα, λύσεις, υπηρεσίες και δράσεις για τη διευκόλυνση της ζωής των ΑμεΑ.
  
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο Διοργάνωσης του AlterWeekend 2019, κο Γιάννη Χατζηαναστασίου, τηλ. 210- 6168414, yh@helexpo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.