blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Συνεργασία "Εν Σώματι Υγιεί" με το ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Συνεργασία "Εν Σώματι Υγιεί" με το ΣΟΦΨΥ Ημαθίας

Συνεργασία "Εν Σώματι Υγιεί" με το Σύλλογο Οικογενειών & Φίλων Ψυχικής Υγείας (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ.) Ημαθίας 


"Αθλητικές και κοινωνικές δράσεις εξασφάλισε για τους λήπτες του ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας"



Το δελτίο τύπου του ΣΟΦΨΥ, όπως δημοσιεύτηκε στα τοπικά ΜΜΕ:
 
   "Η συνεργασία του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και του [Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένου Αθλητισμού] «Εν Σώματι Υγιεί» απέκτησε πλέον και περιεχόμενο, με τη δημιουργία Ομάδας πινγκ-πονγκ των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Στο κλειστό Γυμναστήριο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ» κάθε βδομάδα η oμάδα των ληπτών αθλείται στο πινγκ-πονγκ με την καθοδήγηση του Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής Αλέξανδρου Καραϊωσήφ, ο οποίος με πολλή χαρά προσφέρθηκε εθελοντικά στη δημιουργία και λειτουργία της Ομάδας των ληπτών, οι οποίοι συνοδεύονται από την Κοινωνική Λειτουργό του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας Βικτωρία Κόγια.
   Το Δ.Σ. του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας ευχαριστεί θερμά το Σωματείο «Εν Σώματι Υγιεί» και τον Αλέξανδρο Καραϊωσήφ για τη συνεργασία και προσφορά αυτή, που λειτουργεί , πέρα από τη διασκέδαση και την άθληση, ψυχοθεραπευτικά και ψυχοενδυναμωτικά για τους λήπτες του Συλλόγου".

Εμείς από την πλευρά μας, ευχαριστούμε τον Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Ημαθίας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και ελπίζουμε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και σε άλλα επίπεδα πέραν του αθλητισμού. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.