blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: EAFF Congress 2019

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

EAFF Congress 2019

Στην Βαρσοβία από αύριο το τρίημερο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων 

 

 

   Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων (European Amputee Football Federation - EAFF), γιορτάζοντας την 4η επέτειο από την ίδρυσή της το 2015, πραγματοποιεί το ετήσιο συνέδριο της με τη συμμετοχή αξιωματούχων από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα. 
   Σκοπός της EAFF -με την αρωγή της UEFA- είναι η ανάπτυξη, η καλλιέργεια και η υποστήριξη του αθλήματος του Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων σε όλη την Ευρωπή. 
    Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα την Πολωνίας, την Βαρσοβία από την Παρασκευή 1 ως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019. 
   Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών των υποεπιτροπών, θα αποφασιστεί η χώρα/πόλη που θα φιλοξενήσει το EURO 2020 και θα γίνει η κλήρωση για το Champions League των ευρωαπϊκών συλλόγων ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων.


#TogetherAnythingIsPossible #Respect #EqualGame

Πηγή: EuroAMP

  


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.