blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Parasnowboard World Cup 2019, Landgraaf: Στην 11η θέση ο Πετρακής

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Parasnowboard World Cup 2019, Landgraaf: Στην 11η θέση ο Πετρακής

Parasnowboard World Cup 2019

 Στην 11η θέση ο Πετρακής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ολλανδίας

 


  Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Κύπελλο Parasnowboard (Χιονοσανίδας ΑμεΑ) που διεξήχθη στη στεγασμένη τεχνητή πίστα Snowworld στην πόλη Landgraaf της Ολλανδίας το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου 2018. 
   Ο βεροιώτης αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Πετράκης Κωνσταντίνος, αγωνίστηκε λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη παρουσία του στους αντίστοιχους αγώνες του Dubai, αλλά τώρα με σαφώς δυσκολότερους αντιπαλους. Κατετάγη 12ος στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και 12ος και 11ος αντίστοιχα στους δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 
  
   Με τους βαθμούς που συγκέντρωσε, επιβεβαίωσε τη θέση που κατέχει στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος (Ranking List - Κατηγορία SB-UL) και προφανώς κατοχύρωσε μια θέση στον Εθνικό Σχεδιασμό της Εθνικής Ομοσπονδίας για το 2019. 
  Επόμενος σταθμός του Πετράκη είναι οι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην πόλη Pyha της Φινλανδίας στις 30/11 και 01/12. 

Μέγας υποστηρικτής της προσπάθειας του Πετράκη, για τους 2 πρώτους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συνθετικών κουφωμάτων στην Ελλάδα, με έδρα τη Βεροια, η ΤΕDESCO A.E



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.