blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Προπονητές του "Εν Σώματι Υγιεί" στη λίστα εκπροσώπων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με έγκριση εισόδου στα σχολεία

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Προπονητές του "Εν Σώματι Υγιεί" στη λίστα εκπροσώπων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με έγκριση εισόδου στα σχολεία

Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και Σιδηροπούλου Άννα στη λίστα εκπροσώπων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ με έγκριση εισόδου στις σχολικές μονάδες για το σχολικό έτος 2018-2019

 

   

Αναρτήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας* οι λίστες εγκεκριμένων ατόμων με άδεια εισόδου για επισκέψεις στις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2018-2019. Πρόκειται για διαπιστευμένα άτομα ανά άθλημα και ομοσπονδία που έχουν την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Προπονητή ή Διακεκριμένου Αθλητή. 
   Στη λίστα εκπροσώπων της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, η οποία αριθμεί φέτος 54 άτομα, βρίσκονται και πάλι δύο εκ των προπονητών του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Καθηγητής Φ.Α και Προπονητής ΑμεΑ και η κ. Σιδηροπούλου Άννα, Καθηγήτρια Φ.Α.
   Το σκεπτικό του Υπουργείου Παιδείας είναι διάδοση του αθλητικού πνεύματος και της ενασχόληση των νέων παιδιών με τον αθλητισμό". 
Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων.





Ενδεικτικοί Άξονες περιεχομένου για την ενημέρωση των μαθητών/τριων σχετικα με τα Παραολυμπιακά Αθλήματα που καλλιεργει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ:


  • Γενική παρουσίαση των Παραολυμπιακών Αθλημάτων.
  • Παρουσίαση και Βιωματικές Δραστηρίοτητες Παραολυμπιακών Αθλημάτων  - Προσαρμοσμένου Αθλητισμού και Οδηγίες προς τους Καθηγητές Φ.Α. για την ασφαλή συμμετοχή στο μάθημα απο μαθητές/τριες με αναπηρίε.
  • Ενημέρωση των μαθητών/τριων για τον Ειδικό Αθλητισμό και συζήτηση σχετικά με τις ιδιαιτερότητες και διαφορές των αθλημάτων / Η συμβολή του αθλητισμού στην κοινωνικοποίηση των Ατόμων με Αναπηρία.
  • Πληροφοριες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς.
  • Βιωματική προσέγγιση.
  • Παιγνιώδεις Δραστηριότητες Προσομοίωσης (προαιρετικά).
[*αρ.πρωτ. 100511/Δ5/18.06.2018 έγγραφο με θέμα: «Προγραμματισμός αδειών εισόδου για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (Π.Ε.) και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης (Δ.Ε.) για το σχολικό έτος 2018-19»] --> DOWNLOAD




Να σημειώσουμε ότι οι προπονητές του "Εν Σώματι Υγιεί" / εκπρόσωποι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ έχουν τομέα δραστηριοποίησης στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ από την Ημαθία!



Ενόψη της νέας σχολικής χρονιάς 2018-2019, όποιος Διευθυντής Σχολικής Μονάδας Α' Βαθμιας ή Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης της Ημαθίας επιθυμεί να προσκαλέσει έναν από τους προπονητές μας να επικοινωνήσει με το σωματείο μας στο τηλ. 6976591081 ή απευθείας μαζί τους. 


         Καραϊωσήφ Αλέξανδρος                                          Σιδηροπούλου Άννα









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.