blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Κινητοποιήσεις Σωματείων ΑμεΑ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Κινητοποιήσεις Σωματείων ΑμεΑ

*-ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ-*

Μηνυμα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες για κινητοποίηση την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

 


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
   Μετά την άρνηση του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα μέχρι και σήμερα να μας δεχτεί για να συζητήσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος μας το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε όπως στις 25 Ιουνίου να πραγματοποιήσει την κινητοποίηση έξω από την Ελληνική Βουλή, όπως είχε αποφασισθεί την τελευταία Γενική μας Συνέλευση. Ωστόσο για την επιτυχία της κινητοποίησης θα πρέπει να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όλα τα Δ.Σ. των σωματείων, και ειδικά της Αθήνας, να ενημερώσουν τους αθλητές τους και τους οικείους τους.
  Την κινητοποίηση μας στηρίζουν ενεργά με την συμμετοχή τους η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών, η Αθλητική Ομοσπονδία Κωφών, η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών.
   Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα δοθεί συνέντευξη τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο και η συμμετοχή των σωματείων της Αθήνας κρίνεται απαραίτητη καθώς και των διακριθέντων αθλητών τους.
Επίσης παρακαλούνται όλοι οι πρόεδροι των σωματείων της Αθήνας να προσέλθουν στα γραφεία της Ομοσπονδίας την Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 15:00 για να ενημερωθούν για το πως θα κινηθούμε κατά την διάρκεια της κινητοποίησης.

Αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας
για το Δ.Σ. της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.