blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Γκολ στην Ελπίδα" για την ενίσχυση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

"Γκολ στην Ελπίδα" για την ενίσχυση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου

"Γκολ στην Ελπίδα" από τη Νίκη Βόλου και την Εθνική Ομάδα Αστέγων σε φιλανθρωπικό αγώνα για την ενίσχυση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βόλου






"'Γκολ στην Ελπίδα"'' πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου και της Εθνικής Αστέγων, στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός λεωφορείου για το Ειδικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Κατάρτισης Παιδιών με Αναπηρία.


Για τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Παπαδήμας, Ζιώγας, Σφονδυλιάς, Κραγιόπουλος, Βέργος, Κρστιτς, Τζάθας, Βουρδάκης, Ματθαίου, Αναστασίου, Κουτσούκης, Κουκουτής, Σιώμος, Σέλντι, Φλώρος, Γκάγκαλης, Χρηστίδης, Βλάχος και Χατζηιωάννου

Με την Εθνική Αστέγων συμμετείχαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καζάμ, Ζιάμπρας, Ζαραβίνος, Πασχάλης, Λάμπης, Ρεζά, Δημήτρης, Τάσιος, Σαμίμ, Αμίρ, Πατμεζάς, και Τζωρτζ.

Στον αγώνα, παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας κ. Γούσια Ευαγγελία που κατάγεται από τον Βόλο, ενώ στον αγώνα συμμετείχαν με την ιδιότητα του που έχουν ως Διαιτητές Ποδοσφαίρου, ο ιδρυτής του σωματείου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος., με Βοηθό το ιδρυτικό μέλος κ. Τσάγγαρη Γεώργιο. 

Για την αναμέτρηση και τον φιλανθρωπικό σκοπό αυτής μίλησαν η Ράνια Καρανικόλα, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ Βόλου, ο Χρήστος Αλεφάντης, Συντονιστής Καμπάνιας «Γκολ στη φτώχεια» και ο Νίκος Παπακωνσταντίνου,  Πρόεδρος Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκης Βόλου.


Η κα. Ράνια Καρανικόλα, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων των παιδιών του ΕΕΕΕΚ Βόλου να αναφέρει: «Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Θα έλεγα πως βάζουμε γκολ στην ελπίδα κι όχι γκολ στη φτώχεια, όπως λέει η Εθνική Ομάδα Αστέγων. Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Αναπηρία στη σχολή του ΕΕΕΚ έχει βάλει έναν πάρα πολύ σημαντικό στόχο, να αποκτήσουμε ένα σχολικό λεωφορείο για τη μεταφορά των παιδιών με αναπηρία στο σχολείο. Και δεν είναι μόνο η μεταφορά των παιδιών στο σχολείο κι η αναχώρησή τους, είναι όλες οι δράσεις, καθώς τα παιδιά μας, πέρα από το θεωρητικό κομμάτι, μαθαίνουν και βιωματικά. Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι η ύπαρξη ενός σχολικού λεωφορείου θα λύσει πάρα πολλά προβλήματα κι ο αγώνας αυτός είναι η απαρχή για τα πρώτα χρήματα, τις πρώτες καταθέσεις, αν θέλετε, για τον σκοπό αυτό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Νίκη Βόλου και την Εθνική Ομάδα Αστέγων, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της Νίκης, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας και όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην αγορά των εισιτηρίων για αυτόν τον σκοπό. Είναι πολύ σημαντικός ο σκοπός μας, επαναλαμβάνω, βάζουμε γκολ στην ελπίδα, γκολ στην απόφαση ότι το σχολείο θα αποκτήσει λεωφορείο, με τη στήριξη των συμπολιτών μας».
  


Στη συνέχεια ο κ. Χρήστος Αλεφάντης, συντελεστής της καμπάνιας «Γκολ στη Φτώχεια» και υπεύθυνος της Εθνικής Ομάδας Αστέγων σχολίασε: «Το μότο που έχουμε ως ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι «παίζουμε μπάλα, για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι όχι απαραίτητα καλύτεροι ποδοσφαιριστές». Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται κι η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνάντηση, όπου μέσα από το ποδόσφαιρο, αυτό το φανταστικό, πανέμορφο παιχνίδι, κοιτάμε να έρθουμε πιο κοντά, για όλα αυτά που μας ενώνουν έξω από το γήπεδο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στη δομή εδώ, στον Βόλο, για την φανταστική δουλειά που κάνουν. Έτσι κι αλλιώς, το γνωρίζετε πως η Εθνική Αστέγων έχει παιδιά από τον Βόλο που είναι σε αποστολές που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και σήμερα (σ.σ. χθες) υπάρχουν Βολιώτες που αγωνίζονται, από την πλευρά μας, πάντα έχοντας ως πυξίδα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό εργαλείο που υπηρετεί την κοινωνία. Έτσι πρέπει να είναι».



Εκ μέρους της Νίκης Βόλου, ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου επεσήμανε: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) αναμέτρηση. Η Νίκη είναι πολυδιάστατη. Δείχνουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο με την Εθνική Ομάδα αστέγων σε έναν αγώνα φιλανθρωπίας, αθλητισμού, με πολλά ηθικά στοιχεία και μηνύματα για την κοινωνία. Είμαι συγκινημένος γιατί πετύχαμε να δείξουμε και ένα κοινωνικό πρόσωπο στη Νίκη, η οποία είναι μια ομάδα με ιστορία και πολυδιάστατη δραστηριότητα».

Ο χθεσινός αγώνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη La petite Cantine Project Drinks Coffee & Food ΚοινΣΕπ και διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Καραϊωσήφ, Τσάγγαρης και Κατσιγιαννάκης. Μάλιστα ο κ. Καραϊωσήφ μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας σφύριξε χθες για τελευταία φορά στην 21χρονη καριέρα του.



Πηγές: goalpost.gr
            taxydromos.gr










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.