blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Το Παραολυμπιακό Χωριό PyeongChang2018 υποδέχτηκε την Ελληνική Ομάδα!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Το Παραολυμπιακό Χωριό PyeongChang2018 υποδέχτηκε την Ελληνική Ομάδα!

Το Παραολυμπιακό Χωριό υποδέχτηκε την Ελληνική Ομάδα! 

 

 

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υποδοχής της Ελληνικής Ομάδας στο Παραολυμπιακό Χωριό PyeongChang2018

 

   Η αρχηγός αποστολής Αναστασία Γκούφα αντάλλαξε δώρα με στον δήμαρχο του χωριού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Αγώνες. Ο Δήμαρχος του χωριού Ιουνσό Παρκ, πρώην δικαστής και βουλευτής. Αθλητής του τένις με αμαξίδιο και μπάσκετ με αμαξίδιο ήταν ο πρωτοπόρος του Παραολυμπιακού αθλήματος του κέρλιγκ με αμαξίδιο το οποίο ανέπτυξε στη Κορέα   καλωσόρισε την Ελληνική Ομάδα και ακολούθησε  το τελετουργικό έπαρσης της Ελληνικής σημαίας και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
    Στο Παραολυμπιακό Χωριό βρέθηκε και η Πρέσβης της Ελλάδας στην Κορέα Ιφηγένεια Κοντολέωντος η οποία παρακολούθησε την τελετή υποδοχής και επισκέφτηκε το αρχηγείο της Ελληνικής Ομάδας.

   Αυτή είναι η Πέμπτη συμμετοχή της Ελλάδας μετά τους Αγώνες του Σαλτ Λέικ 2002, του Τορίνο 2006, του Βανκούβερ 2010 και του Σότσι 2014. Ο αθλητής της Παραολυμπιακής Χιονοσανίδας (Para Snowboard) Κωνσταντίνος Πετράκης από τη Βέροια, Ημαθίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.
   Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη PyeongChang της Νότιας Κορέας στις ίδιες εγκαταστάσεις που ολοκληρώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες λίγες μέρες πριν. Η τελετή έναρξης διεξάγεται στις 9 Μαρτίου 2018 και ολοκληρώνονται με την τελετή λήξης στις 18 Μαρτίου. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στις 12 Μαρτίου στο Snowboard Cross  και στις 16 Μαρτίου στο Bank Slalom.

Πηγή: paralympic.gr


Ο Έλληνας αθλητής μας Πετράκης Κωνσταντίνος με την μασκότ των αγώνων!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.